Niezwykłe Przygody Bolka i Lolka - Tajemnicze Zamczysko

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Re: Niezwykłe Przygody Bolka i Lolka - Tajemnicze Zamczysko

Post autor: Rdusiu25 »

Ja też przeszedłem i zgadzam się z tobą.Gra jest bardzo fajna.Jeśli będą pytania to chętnie odpowiem :)
Awatar użytkownika
kalmar
Bywalec Nory

Post autor: kalmar »

Wiecie co? Ja nie chcę w to grać, przez ten sam powód, przez który inni nie grają w Reksia.
Trudno, muszę się przełamać. Jak najszybciej postaram się kupić.
Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Jeżeli chodzi o tą grę jest według mnie słaba. Słaba fabuła , brak ciekawości . Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Grałem w demo i mało mi się podoba... I właściwie boję się na takim przykładzie Freak Files że będzie graficznie podobna. Ale to jest już inny temat. Grę oczywiście polecam ...
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Grafika jak w Freak Files? Gdzie jest o tym powiedziane? Ponoć nad grafiką Freak Files miał pracować ten sam grafik co nad City of Secrets 2, więc to raczej mało możliwe. Jeśli o to chodzi to chyba chciałeś powiedzieć Pirates Tale. Tak, tam jest taka sama grafika jak w Bolek i Lolek: Tajemnicze zamczysko. A pan Adam.M mówił, że Pirates Tale jest oddzielnie produkowana i w żaden sposób nie wpływa na produkcję Freak Files i CoS2. Konkluzja: Grafik od Bolek i Lolek: Tajemnicze zamczysko nie pracuje nad Freak Files.

Nic dziwnego, że Ci się nie podoba ta gra. To dla trochę młodszych dzieci.
Obrazek
ODPOWIEDZ