Proszę:

Jeśli się nie wyświetla to: http://fooh.pl/pokaz/2181255137.bmp
Proszę o oceny, komentarze i "dobre" rady

III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Robiłem komiks innym programem niż GIMP lub Paint.kalmar pisze:Podoba mnie się twój komiks, a najbardziej chmurki. Jakoś nikt takich jeszcze (chyba) nie użył.
No, akcja, coż nie miałem za bardzo czasu - ot, coś siadłem w wakacje zrobiłem obrazek, następnego dnia siadłem, obrazek upiększyłem, itd.kalmar pisze:Tylko trochę krótkie i tak jakby akcja jest za szybka. Mogłeś dać np. jak kogut wymyśla maszynę, albo nawet jak RiK szukają części do maszyny . W ankiecie zagłosowałem na "fajne" i Na razie dam 7/10.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015

III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Maszyna jest zbudowana ot tak sobie, równie dobrze można b się zapytać po co Kogut budował łódź podwodną - tego nie wiemy i niech pozostanie tajemnicą. Co do dłgości to taki pierwszy odcinek. Nie chciałem od razu mieszać 2D i 3D.Kacper98 pisze:Bo niby poco budują tą maszynę ? Ogólnie mam nadzieję że to tylko taki początek. Ale nie myśl sobie że początek nie wlicza się do oceny końcowej . Wręcz przeciwnie !
Co do innych szczegółów w których zaliczę chmurki . No, codo nich to są dobre. Nie zmieniaj ich dobrze pasują itp...Oraz bardziej powinieneś dopracować długość. (...)
Obramówki zrobię, OK. Co do długości to wyżej w tym poście napisałem. Ta literówka cos-coś jest specjalna, mam nadzieję, że wiecie do czego nawiązuje. A opona, no cóż był z nią problem. Ta opona w komiksie jest 3-warstwowa, stąd te krechy.Luk pisze:Za krótkie, to po pierwsze. Po drugie przydałyby się obramówki na drugim obrazku i przy "dawid6 przedstawia ...". Nieco literówek, ale aż tak mnie to nie zraziło. Grafika całkiem, całkiem, zwłaszcza podobają mi się dymki. Przedmioty też ładnie wycięte, po za oponą, która miała jakąś białą krechę. Fabuła jeszcze się nie rozwinęła, ale nie spodziewam się cudów. Na razie dam 7/10, wiele do ocenienia nie mam.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Nie. Raczej chyba od Scooby'iego i spółki. Nazwę tak wziąłem na chybił trafił.Rdusiu25 pisze:Wziąłeś nazwę od mojego opowiadania ,,Reksio i Spółka'', ale to szczegół.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Człowieku, czy ty wiesz co to jest zbieg okoliczności? To, że nazwa jest od razu podobna do twojej, nie oznacza, że jest ona ściągnięta. Zresztą twoje posty nie wnoszą nic do tego tematu. Wybaczcie mi off-top, ale czasem się nie mogę powstrzymać.Rdusiu25 pisze:Roszę oto link: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=7165
Jak sam widzisz wziąłeś nazwę ode mnie.