Przecieki z produkcji

Najbardziej absurdalna wyprawa jaką kiedykolwiek widziałeś!
Zablokowany
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2

Przecieki z produkcji

Post autor: Babcia Reksia »

Przecieki z produkcji
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
Kontakt:

Re: Przecieki z produkcji

Post autor: Adam.M »

Ostatnio firma absolutnie nie potrafi dochować żadnej tajemnicy, mamy tutaj jednak najwyraźniej całe stado kretów. Przedstawiamy wam dwójkę głównych bohaterów naszej najnowszej serii Freak Files.

Bradley – Mistrz bezmyślnego optymizmu, obdarzony absolutnym brakiem wyobraźni co przekłada się na niezwykłą odwagę. Trudno bać się czegokolwiek jeśli nie ma się o niczym pojęcia. Jako typowy, samiec alfa i maczo, działa magnetycznie na kobiety i niektórych obcych, aczkolwiek tej ostatniej kwestii nie będziemy rozwijać. Interesuje się niczym, jego ulubioną muzyką jest new romantic disco.

Sherman - Archetyp wiecznego malkontenta, starego wiarusa, który z niejednego pieca pożerał chleb. Jest to nieco dziwne gdyż nigdy nie brał udziału w niczym co pozwalałoby mu na takową postawę. Jego mottem życiowym jest stwierdzenie „Przemoc to najlepsze rozwiązanie”. Interesuje się bronią masowego rażenia, słucha black i death metalu. Należy do elitarnego gangu motocyklistów „Hell Puppies”.

Bradley to ten niższy zaś Sherman wyższy :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Jako tako przetłumaczony tekścik (w Google Translator, trochę pozmieniałem i da się przeczytać):
Najmniej utalentowany scenarzysta wszech czasów ... Grafik, którego równowaga psychiczna jest odwrotnie proporcjonalna do jego talentu ... Deweloperzy, którzy jeszcze nie byli zatrudnieni ani nie zaprogramowali niczego przydatnego, przedstawiają:

FREAK FILES - najbardziej absurdalna podróż jaką kiedykolwiek widziałeś

Przestrzeń, ostateczna granica ... Chwileczkę. Ktoś używał tego wyrażenia wcześniej ... może w ten sposób ... Dawno, dawno temu w imperium daleko, daleko ... Nie, brzmi to zbyt znajomo. Powiedzmy krótko: Pustynia, stare, rozpada się gospodarstwo i porwanie! Szlak prowadzi do gwiazd i tam nasi bohaterowie muszą przejść i nauczyć się uprzejmości właściwej obcym podczas zwiedzania innych planet. Oni po prostu mogli uratować porwanego przyjaciela w trakcie przygody, jednak nie był to prawdziwy priorytet bohaterów Niemniej jednak, w ten sposób rozpoczyna się podróż, która na zawsze zmieni oblicze gier przygodowych i zniszczy wszystkie romantyzmy, które dokonane , że podróże do odległych planet są wyniosłe.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
krys95
Norman

Post autor: krys95 »

3 dni bez przecieków. Zaczynam się niepokoić xD
Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :]
http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
Awatar użytkownika
smokos
Roz-krecony

Post autor: smokos »

krys95 pisze:3 dni bez przecieków. Zaczynam się niepokoić xD
przecieki miały być raz na tydzień więc nie ma się czym martwić, bo gdyby były one codziennie to cała gra byłaby nam znana jeszcze przed ustaleniem daty premiery.
Awatar użytkownika
klau889
Starszy Norman

Post autor: klau889 »

ciekawie się zapowiada,zaczekam aż gra wyjdzie i poczekam na screeny xd
Zapraszam na moje blogi:
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
Awatar użytkownika
MrF11
Bywalec Nory

Post autor: MrF11 »

A ja nie mądry dopiero teraz zauważyłem napis na koszulce "333 half evil" :lol:
A na marginesie to kiedy jeszcze trochę przecieków?
Obrazek

Spoiler:
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Eee... gra ma powstawać dopiero po CoS2, czyli przecieki i przecinki prawdopodobnie dopiero będą jak dowiemy się czegoś więcej o Mieście Sekretów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

@odkop

Jak mówiłem w innym temacie... nie wiadomo wgl kiedy wyjedzie CoS2, więc tymbardziej nie wiadomo kiedy wyjdzie Freak Files.
Zablokowany

Wróć do „Freak Files”