Przecieki z produkcji...

Obrazek
Gra która wyjdzie.. kiedyś... Ale nie wiadomo kiedy.
Całkiem możliwe że zdarzy się to na końcu świata.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Przecieki z produkcji...

Post autor: Dawid6 »

Babcia Reksia pisze:Na chwilę odniosę się do parodii wszelakich. Kierowane są one do graczy na całym świecie więc koncentrują się na znanych wszystkim elementach popkultury. Jednakże smaczki specjalnie dla polskich graczy na pewno się znajdą. Będzie też coś specjalnie przygotowane dla wszystkich, którzy znają i lubią starą serię gier.
Fajnie też, że będą specjalne polskie znaczki yyy..... smaczki. Lubię też starą serię. Może Kretesa ktoś przekretuje chwilowo na 2D, a może pojawi się Reksio?
Obrazek super. Widzę odnowione elementy - dywanik z hm... mordką owinięta chyba w stary dywan, klatka-winda (tam na górze, poza kadrem, rozumiem jest szpula z łańcuchem? No cóż, łańcuchów nigdy nie za wiele), miejsce dla chomika (będzie miał wyżerkę :twisted: ), google, znaczy się gogle Kretesa, autoportret Kretesa (z okresu mroczno niebieskiego a'la Mona Lisa) oraz nieuprzątnięta radioaktywna ciecz (ale chyba nie dla kretów) Są też nowe elementy - wiatraczek, lodówka (pusta jak wyczytaliśmy z tłumaczenia), szafa, drabina, takie cuś w prawym dolnym (jakby koło od wozu, silnik UFO i nos renifera), zejście (lub wejście) najwyraźniej nowa droga do Pokopane oraz kalendarzyk ze zdjęciami Pokopane.
A ta pajęczyna to nie z RiC, a radyjko ze starej serii?
Łóżko fajne też wygląda na wygodne :lol:
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Kretes poluje? Bo z tego co widzę, futro z niedźwiedzia ma za dywan. Standardowo, screen jak zwykle ładny, dopracowany, ale nic specjalnego, na podstawie czego możnaby się domyślać dalej fabuły nie ma. Szkoda tylko, że nie będzie postaci ze starej serii, bo chętnie bym zobaczył Koguty, ale w pełni rozumiem tą decyzję.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Ciekawe dokąd prowadzi zejście (wejście) i dlaczego winda do Pokopane jest zamknięta na kłódkę.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

Co raz mniej zaczyna mi się to podobać. Nie ma starych postaci? Teraz to już chyba przesada.
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
Euresanda
Jeździec betoniarki
Naklejki: 5
Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)

Post autor: Euresanda »

Mnie się nawet nawet podoba ;)

ten miś to nie zwykły miś, to ewok z Gwiezdnych Wojen powrót Jedi

Brak postaci z poprzednich części to bardzo duży minus, powinny być chociaż wzmianki czy małe pojawienie się na początku, nie zaszkodzi to graczom zagranicznym a polskich zachęci ;)
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
MarcinO
Bywalec Nory

Post autor: MarcinO »

Obiecane krety ... na razie jeden model 3D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Ten kret mi się nie podoba. Taki wydaje się wredny trochę i grymaśny. A jaką będzie miał rolę?
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny

Post autor: AdamMag »

stritz pisze:Zagraniczni gracze kojarzą CoS głównie z Kretesem. Jak wyobrażacie sobie grę z samym Reksiem? Cała straciłaby na wartości.
Nie koniecznie. Gdyby to była gra przygodowa, śmieszna, długa i pełna "akcji", mogła by być z Reksiem.
Reksio musiał by odegrać jakąś super ważną rolę, ale nie jakąś taką, żeby tylko jakiegoś króla odnaleźć, lub jakąś puszkę.
To musi być coś naprawdę ważnego, a Reksio musiał by umieć coś czego Kretes by nie umiał i wciąż przedrostek City of Secrets 3 i jakiś podtytuł.

Co do tego kreta to on jest naprawdę ładny, taki 3d :)
Obrazek
Awatar użytkownika
klon900
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: klon900 »

fajnie nie moge sie doczekać:D
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

A mi on się średnio podoba...Ale chodzi głównie o to że jest taki strasznie graficznie grubawy....Szczególnie łapy, no chyba że będzie wyglądał w grze nieco szczuplej . Bo sądzić po nim, grafika postaci w RIMS była lepsza.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
klon900
Bywalec Nory
Kontakt:

dla mnie super jest :D
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: Adam.M »

Witajcie
Babcia Reksia krzywo na mnie patrzy gdyż wciąż wykorzystywałem jej imię do kontaktu z wami, zaś Marcin dał mi jednoznacznie do zrozumienia, że najwyższy czas abym pojawił się na forum no chyba, że koniecznie chcę przedyskutować kwestię premii uznaniowych. Nie ma wyboru, to mój szef ;). Zapewne mnie nie kojarzycie, ot taka rola szarej eminencji, ale to na mnie narzekaliście ilekroć przesuwany był termin pojawienia się Miasta Sekretów na rynku oraz za wszystkie zmiany i dodatki, które pojawiły się w limitowanej edycji ;)
Jeśli macie pytania związane ze scenariuszem i wszelkimi rozwiązaniami projektowymi przyjętymi w grze, cóż postaram się odpowiedzieć.

Krótkie info dotyczące postaci. Ów jegomość to znany wam Sergio, który po obaleniu burmistrza musiał zamknąć swój kram gdyż sprzedaż sera dramatycznie spadła. Jednakże z czegoś trzeba żyć. Sergio zatrudnił się więc w Mole Mart. Obecnie strajkuje, żąda założenia związku zawodowego i będzie to jedno z zadań Kretesa w epizodzie 1.
Dlaczego jest wredny i niezadowolony? Cóż, zbankrutował, pracuje w hipermarkecie za głodową stawkę i nikt nie honoruje jego praw pracowniczych. Nie ma więc żadnych powodów do zadowolenia. Jak zapewne się domyślacie widok Kretesa niezbyt go cieszy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
klon900
Bywalec Nory
Kontakt:

więc to bardzo przyjemne :)
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

To, Sergio ? W życiu bym nie pomyślał bardzo się zmienił.... :| Ale cóż z czasem każdy się zmieni.

Chciałbym powitać pana Adama.M. A co do pytania to nie wiem co zadań....Pomyślę :)
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: Adam.M »

:)
City of Secrets przyniesie wiele zmian, poznacie nowych bohaterów zaś starzy ulegną znaczącej metamorfozie :) . Jeśli zaś chodzi o same modele 3D bohaterów, cóż podjęliśmy decyzję, iż wszystko projektujemy od nowa, generalnie Cos2 ma być sporym krokiem jakościowym w stosunku do poprzednika.
ODPOWIEDZ