Kiedy w tegoroczny Dzień Dziecka byłem w AM mówiliście, że ta lokacja pojawi się w części 3. Kierownik sam nie wiedział, czemu oni to umieścili jako obrazek do RiMS2/R-MS2. Czyli teraz są dwie opcje: albo okłamaliście fana (mnie) chcąc zachować tajemnicę w sprawie budynku, albo zmieniliście decyzję i jednak zdecydowaliście, że lokacja będzie w 2-ójce . Liczę jednak na 2 opcję.
Co do postaci to nieźle wyglądają. Moim zdaniem lepiej, żeby Reksio nie miał ubrania. Jakoś tak już jestem przyzwyczajony i wolał bym, aby tak zostało. Ale, czy znowu tak pięknie wykonane ciuchy Kretesa to nie wywyższanie grubawego kreta nad Reksiem? Wg. mnie to może byś zapowiedź tego, że znowu będziemy 80% gry łazić Kretesem po mieście.
O ile do tego, żeby Reksio miał ubranie przyzwyczaić bym się nie mógł, tak na coś innego łatwo bym przystał. Chodzi o grafikę. Przedstawione tu postacie są w 2D. Te rysunki to może być albo szkic, albo już tak zostanie. Przyzwyczaił bym się do tego, bo jednak wielkim przeciwnikiem Reksia w 3D nie jestem, ale Stara Seria była w 2D i dlatego mogą (AM i VNS) zrobić RiMS2 albo w tym albo w tym
.dawid6 pisze:Przepraszam za post pod rząd, ale może lepiej żeby pracownicy VNS byli biczowani?AdamMag pisze:Tak się akurat składa, że to ONI (pracownicy AM) są biczowani tak na zachętę, taka motywacja. Tak przecież napisał pan Szalony Kapelusznik. To nie znaczy, że w grze będzie biczowanie.
Wydaje mi się, że to postacie ze świata Reksia są biczowane. Np. Jeśli nie chcą powiedzieć tego, co mają napisane to kilka razy takim biczem i po sprawie. [żart] Jeśli to, co napisałem o biczowaniu, to kto powie, że ta gra będzie bez przemocy?