Przecieki z produkcji...

Obrazek
Gra która wyjdzie.. kiedyś... Ale nie wiadomo kiedy.
Całkiem możliwe że zdarzy się to na końcu świata.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Przecieki z produkcji...

Post autor: Z. Art »

Ja też się zgadzam. Ech... odkąd AM się rozdzieliło, nic już nie będzie tak jak dawniej... Zmieniło się... 3D można jeszcze przeżyć, ale więcej uwagi na Jankesów? Angielskie napisy w POLSKIEJ grze i w POLSKIM mieście (chyba). Można też pisać Poco pane, ale to Pokopane!

A tak przy okazji, anon_147 to przecie Traktor... Można to poznać po stylu pisania i tym, że zavhowuje się, jakby był na forum od dawna (bo jest).
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
smokos
Roz-krecony

Post autor: smokos »

screeny bardzo fajne i nowa postać taka mroczna, ale jak kilka osób dobrze zauważyło napisy są po angielsku, czy to oznacza że w Polsce też takie będą ?? wiem że ta gra powstaje tylko dlatego że w innych krajach dobrze się sprzedała ale skoro zostanie wydana też w naszym kraju to niech będzie w pełni w naszym języku.
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Kontakt:

Post autor: Z. Art »

Ale zaraz, zaraz... Amerykanie o tym wszystkim nie wiedzą, tak?

Jeśli nie wiedzą: :D
Jeśli wiedzą: Aha.
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Dodali biczowanie?
Anon, wiesz, że nie tylko ty zaproponowałeś w konkursie szczura-wojownika? Tyle że mój nie był parodią Wiedźmina, lecz Indiany Jonesa i miał bat. Chyba zmiksowali oba pomysły. Ciekawe, nie mogę się doczekać biczowania jako szczur, pewnie część Kretesa i Reksia stanie się głównie łamigłówkami, a szczura - zręcznościówkami. Wszak to był konkurs na nową postać grywalną.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Zapomniałem dopisać: może się okaże, że szczur biczuje własnym ogonem?
Obrazek
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Tak się akurat składa, że to ONI (pracownicy AM) są biczowani tak na zachętę, taka motywacja. Tak przecież napisał pan Szalony Kapelusznik. To nie znaczy, że w grze będzie biczowanie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Euresanda
Jeździec betoniarki
Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)

Post autor: Euresanda »

Adam, Pan Babcia Reksia to nie Szalony Kapelusznik :wink:

A tak w ogóle to z jednej strony zgadzam się, że Reksio traci coraz bardziej swój dawny, fantastyczny charakter też przez to, że jest robiony na rynek międzynarodowy, no ale z drugiej strony bez tego nawet by nie było drugiej części Miasta Sekretów, więc cóż, mam tylko nadzieję, że nie odejdziemy zbyt daleko od oryginału ;)
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Taak, bohaterowie się zmieniają. Jak by to ujął Terry Pratchett, mistrz pisarstwa: ,,Każdy ulega przekwalifikowaniu". Kretes całkiem całkiem, to brązowe palto z koszulą zapiętą tylko na jeden guzik (z racji kretesowego brzucha) idealnie pasuje. Skoro on dostał wdzianko, to chyba też dadzą jakieś Dzielnemu Psu? Dobrze by było, gdyby w dwójce pojawiło się więcej Reksia i zwykle trzymałby się z nim kret, tak jak wcześniej. Plansze cudo. Berlin.jpg ? Lekko mnie zdziwiło. O Geracie już pisałem.
Mole Markt... Media Markt z pewnością.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Wszystko mi się podoba (prawie), ale: 1. Screeny powinny być po polsku (tak sądzę). 2. Reksio powinien dostać wdzianko (np. Jonesa). 3. Czy to będzie tak, że RiMS 2 i RiMS 2 LE, czy od razu HD? 4. Gry z Reksiem niestety utraciły na Reksiowej atmosferze. Mam nadzieję, że wrócą dawne dobre czasy, kiedy Reksio był głównym bohaterem.

W pełni zgadzam się z Roostarem. Gra powinna być tworzona dla Polaków, a przy okazji dla Amerykanów. Jest jednak odwrotnie - zajrzyjcie na polską stronę AidemMedia, a potem na amerykańską i am. Facebooka. Widzicie różnicę? (Tak, strona amerykańska (am.) jest aktualniejsza.)
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
bartosz2211
Norman

Post autor: bartosz2211 »

Powrót do postaci 2D ? hmm. Długo tamte nie pociągnęły.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Wszystko to co pisały posty powyżej to cała prawda. Odkąd firmy się rozdzieliły to, już nic nie jest takie FAJNE I GENIALNE.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Zgadzam się z postem powyżej :lol: Ale tak naprawdę to prawda. Dawny klimat gier z Reksiem już chyba nie powróci :cry: Może dojdzie do tego że np. w Reksio - Miasto Sekretów 15 (kontynuacja R-MS 14, 13, 12, 11...) nie będzie śladu Reksia, tylko Kretes :cry:
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

O matku, CoS 15? Jak to brzmi...
A co do zmniejszania roli Reksia, to nie chodzi o większą sprzedaż na rynku amerykańskim. To chodzi o zwiększenie sprzedaży na rynku polskim. Tak, właśnie. Automatycznie słowo ,,Reksio" w tytule zniechęca nowych graczy ze znanych powodów. Rola Kretesa zwiększa się, ponieważ to pozwoli zdobyć grze większą popularność w Polsce, nie jest znaną z kreskówki postacią. Wiem, Reksio traci klimat, ale tu przecież chodzi o przełamanie ostatecznie stereotypu, że nasza ulubiona seria gier nie jest grą wyłącznie dla dzieci. Zrozumcie to, Reksio musi odejść nieco w cień, by seria zdobyła popularność. Dla Amerykanów postać psa z brązową łatą nie ma znaczenia, tylko dla Polaków. Dziwię się, że nikt tego jeszcze nie zauważył.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Pamiętam był taki temat... Ludzie pisali w nim, że są dorośli i się nie wstydzą grać w Reksia :roll:
A jeśli to niech będzie Kretes i Miasto Sekretów...
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

AdamMag pisze:Tak się akurat składa, że to ONI (pracownicy AM) są biczowani tak na zachętę, taka motywacja. Tak przecież napisał pan Szalony Kapelusznik. To nie znaczy, że w grze będzie biczowanie.
Przepraszam za post pod rząd, ale może lepiej żeby pracownicy VNS byli biczowani?
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ