Jak zobaczyłem Kretesa to spadłem z krzesła
Tłumaczę (trochę na szybko):
Czasami zdarza się, że wielka przygoda ma bardzo niewinny początek. Szczerze mówiąc, to prawie zawsze zaczyna się tak. Więc ... dla uczczenia tego stale powtarzającego się schematu, to samo dzieje się w tej części. Pewnej szczególnej nocy Kret Kretes , niezbyt błyskotliwy i niezbyt miły bohater, zostaje brutalnie obudzony ze swojego słodkiego snu przez straszny hałas. Lęk zaciska lodowate pazury w jego sercu i kiedy bohater ma dokonać taktycznego odwrotu, staje się dla niego jasne, co się dzieje naprawdę. Jego najbardziej imponujące mięśnie, które tworzyły wszystkie dziwne dźwięki, domagały się przekąski. Problemem było to, że w grze przygodowej nic nie jest proste..Lodówka była pusta, a grafik nie chciał narysować spiżarni. I oczywiście to autor wpadł na pomysł, jak uczynić życie naszego bohatera trudnym. Biedny Kretes nie wiedział o kłopotach, które czekały go na jego drodze. Tajni agenci, przyjaciele tajnych agentów, podstępne szczury, przodkowie i niesławny Gerat ze szczurzej dziury ... To dopiero początek przygody, która nie może zmienić oblicza gier przygodowych, ale nadal powinna zapewnić wiele godzin świetnej zabawy.
Miasto SeKretów 2 to kontynuacja gry docenionej przez prasę i graczy na całym świecie. To odświeżony klasyczny schemat gry przygodowej. W drugiej części kontynuuje się najciekawsze i najbardziej skuteczne elementy poprzedniej i dodaje również własne zaskakujące nowe elementy.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz
Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.