Porządki

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Naklejki: 4
Kontakt:

Porządki

Post autor: Szalony Kapelusznik »

Czas tu powoli posprzątać, tym bardziej że bardzo dużo porobiło się ostatnio niesympatycznego podszywania się, nie mówiac już o używanym słownictwie.

Niniejszym zakazuję podszywania się pod inne osoby, proszę polikwidować dodatkowe konta i ogólnie sie poprawić. Tymczasowego próbnego bana za słownictwo i zachowanie dostaje Mr.Devil i dwa jego dodatkowe konta. Jeśli nie usłyszę słów skruchy - zbanuję adres IP.

Do moderatorów - nie miejcie skrupułów - wycinajcie wszystkie bezsensowne tematy i wątki, zgłaszajcie konta, które trzeba przyblokować i ogólnie bądźcie groźni.

Jeszcze jedno....

Wraz z wyrzucaniem tematów zmniejsza się wam ilość napisanych postów. Trochę się nam więc wkrótce wyprostuje, kto pisze z sensem, a kto nabija sobie statystyki w nijakich tematach.
pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Awatar użytkownika
Topek
Doradca Budowlańców

Post autor: Topek »

Od dzisiaj nie znam słowa litość i wyrozumienie! :twisted:
Awatar użytkownika
DoDo
Pod-ziemniak
Kontakt:

Post autor: DoDo »

Serdecznie przepraszam za ten tamat ,,Dzień podszywania". Wydaje mi się na początku tematu, że prosiłem moderatorów o zgodę. Jeszcze raz serdecznie przepraszam
Wróciłem :P
Wasz DoDo ;)
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

Skoro tak, to będzie sporo roboty!
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
DoDo
Pod-ziemniak
Kontakt:

Post autor: DoDo »

DoDo pisze:Serdecznie przepraszam za ten tamat ,,Dzień podszywania". Wydaje mi się na początku tematu, że prosiłem moderatorów o zgodę. Jeszcze raz serdecznie przepraszam
Sorki, za błędy. Tak powinno być: Serdecznie przepraszam za ten tamat ,,Dzień podszywania". Wydaje mi się, że na początku tematu prosiłem moderatorów o zgodę. Jeszcze raz serdecznie przepraszam, oraz przepraszam za temn niepotrzebny błąd
Wróciłem :P
Wasz DoDo ;)
Awatar użytkownika
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Kontakt:

Post autor: Szalony Kapelusznik »

Nie ma problemu, tylko że potem zrobiła się z tego niepokojaca moda....
pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Zablokowany