Lubicie Lecha Poznań?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ

Lubicie Kolejorza?

Tak
4
44%
Nie
1
11%
Tak sobie
4
44%
Nienawidzę go
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
rabitt
Norman
Kontakt:

Lubicie Lecha Poznań?

Post autor: rabitt »

Lubicie tą drużynę Ekstraklasy?
Ja tak.
Obrazek Obrazek Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Obrazek
Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Re: Lubicie Lecha Poznań?

Post autor: Patra »

Nie nie lubię. -,- Słabi są.
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Patra ty tylko za wisłą a pewnie znowu przegra z levadią :lol: :lol: :lol:
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Post autor: Frog98 »

Patra pisze:Nie nie lubię. -,- Słabi są.

Moim zdaniem są nieźli, tylko trener jest kiepski :/
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Post autor: Frog98 »

Frog98 pisze:
Patra pisze:Nie nie lubię. -,- Słabi są.

Moim zdaniem są nieźli, tylko trener jest niefajny :/
Awatar użytkownika
Nit
Bywalec Nory

Post autor: Nit »

Ja jestem tylko za białą gwiazdą.Kolejorza tak sobie lubie ma dużo fajnych zawodników.
Wisła Kraków klub 1906-2011
Walczymy o mistrzostwo
W lidze mistrzów kibicowałem królewskim
Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

@Odkop (aż dziw, że na forum jest tak mało ludzi interesujących się piłką nożną, ale każdy lubi co innego, stąd teraz temat ten odkopuję)

Czy lubię Lecha Poznań? Oczywiście, że tak. :) Jestem z Poznania, zatem grzechem byłoby tego klubu nie lubić. Kolejorz to klub z wielkimi tradycjami, bogatą historią i czołowymi zawodnikami. Odkąd na dobre zacząłem interesować się piłką, a było to dosyć dawno, zawsze i wszędzie kibicowałem i kibicować będę Lechowi Poznań. Wierzę, że w końcu Mistrzostwo Polski w piłce nożnej (popularnie nazywanym przez nas majstrem) ponownie, aktualnie to po pięciu latach, zawita do stolicy Wielkopolski. No, klub ten (a konkretniej piłkarze) nieraz popełnia głupie błędy, które nieco oddalają go od najwyższego celu. Jednak ufam, iż Kolejowy Klub Sportowy w końcu zdobędzie majstra, wszak i tak dla mnie Lech Poznań jest mistrzem, bez względu na zajmowane miejsce w ekstraklasie. :)
Najbardziej podoba mi się styl grania Kolejorza. Piłkarze rozgrywają ładny futbol, który cieszy oko, jednak nie są perfekcyjni i według mnie trener, ale i oczywiście sami piłkarze powinni nad tym popracować. Dodatkowo, piłkarze grają fair-play, co również spotyka się z moim uznaniem.
Podsumowując, Lech Poznań zawsze będzie bliski mojemu sercu, nieważne gdzie będę. Gdy on zwycięża, czuję radość, aczkolwiek jeśli zdarzy mu się przegrać, jestem pewien, że w następnym meczu Kolejorz się odkuje i szybko zapomni o ostatniej porażce. Klub ten, jak i sami piłkarze są mocni, co pokazuje, jakie miejsce co roku Lech Poznań zajmuje w ekstraklasie. Jednak według mnie może być dużo lepiej, gdyż piłkarzy Lecha na to stać. Stać na mistrzostwo. :wink:
To tyle.
Pozdrawiam, Kretes102.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ