olimpiada dwóch bajek

Obrazek
Tutaj możemy publikować swoją twórczość , pisać wierszyki i bawić się w różne zabawy literackie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

olimpiada dwóch bajek

Post autor: mwarw »

Zapowiedź
To będzie komks, ale zapowiedź jest nieco inna, e zresztą zobaczcie sami:
( kliknijcie tutaj)
Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Re: olimpiada dwóch bajek

Post autor: Czarnoksieznik »

regulamin forum pisze:W pierwszym poście powinien znajdować się pierwszy rozdział opowiadania/komiksu/scenariusza, a nie sama zapowiedź.
To tak przy okazji. A co do zapowiedzi:
1. Zły dobór drużyn. Przede wszystkim w drużynie Bena: Kevin nie bardzo nadaje się na "zrzędę drużynowego", bo w całym serialu chyba najmniej zrzędził ze wszystkich.
Natomiast Azmuth nie nadaje się na mechanika. Owszem, był wynalazcą, stworzył Omnitrixa i Ultimatrixa, ale on był tylko małym, nic nie znaczącym galwaninem! Miał koło 10 cm wzrostu (jak na galwanina to i tak dużo-wystarczy wspomnieć Szarą Materię, który miał najwyżej dwa centymetry wzrostu)! Prędzej zostanie uniesiony przez klucz francuski, niż sam go uniesie! A poza tym, mechanik powinien być w pełni sił, a Azmuth był już staruszkiem.
Moim skromnym zdaniem powinieneś zamienić ich miejscami: przecież Kevin w co drugim odcinku grzebał w bryce (czego efekty widać w odc."wojna światów"), a Azmuth zrzędził chyba w każdym odcinku, w którym wystąpił.
2. Za mało stanowisk w drużynach. Gdzie medyk? Strateg? Mózg drużyny? To też są ważne stanowiska.
3. Sam pomysł połączenia świata Reksia z uniwersum Ben 10 mi się nie podoba. To zupełnie do siebie nie pasuje! W Reksiu przemocy nie ma na lekarstwo (tylko na tonę lekarstw :lol: ), a w "Obcej Potędze" co chwila jest jakaś bijatyka, pojedynek, szarpanina albo strzelanka. Dwa zupełnie inne światy.
Poza tym błędów nie ma. Może być ciekawe, tylko się postaraj. Na razie 7/10.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Sorry, ale to jest, no wiesz... Postaraj się :wink:
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Oczywiście, zgodzę się z Super Reksiem. Montaż tego że filmiku słaby, bardziej powinieneś się postarać. I napisy końcowe, nie wiem poco trzeba było dopisać:
Filmik wykonał: Mwarw
I tyle na ten temat. Teraz tak jak Super Reksio powiem, że połączenie tych dwóch bohaterów było nie za bardzo dobrym pomysłem. Ale zobaczymy jak się to potoczy. Skromny filmik, jak na razie daję 3,5/10. Mam nadzieje że ocena pójdzie w górę.

:)
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i Komiksy”