Komentator

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.

Czy podobał ci sie ten komentator z gierki RIU?

Tak, rozśmieszał mnie do łez! 10/10
11
20%
Tak, nawet się trochę śmiałem! 9/10
14
25%
Tak 7/10 8/10
6
11%
Był ok 6/10 7/10
5
9%
Średnio go lubie 6/10
9
16%
Nie 5/10
1
2%
Nie, denerwował mnie! 4/10
0
Brak głosów
Nie, denerwował mnie jak kretesa. 3/10
5
9%
Nie, ja bym go nie dodał do gry 2/10
0
Brak głosów
On jest do niczego! 1/10
0
Brak głosów
Nie nawidze go i tyle! 0/10
4
7%

Liczba głosów: 55

Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Re: Komentator

Post autor: AdamMag »

Mnie się podobał, bo denerwował Kreresa. A jak Kretes się denerwuje to można się pośmiać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Hopper
Bywalec Nory

Post autor: Hopper »

Średnio go lubie bo w niektórych poziomach rozprasza,dobrze że w poziomie 8 już go niema. :)
Madness?
This is Sparta!
Obrazek
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@odkop
Muszę przyznać, że jakoś nie przepadam za Komentatorem. Jakoś nie za bardzo dobrze mu wychodziło to komentowanie. Z drugiej strony, napędzał przez pewien moment całą akcje, rozśmieszał i pomagał w trudnych chwilach bohaterom.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Ja Komentatora tak średnio lubiłem. On do tej roli po prostu nie pasował. Ktoś kto komentuje powinien mieć takie wyraźniejszy i twardszy głos, aby było czuć, że to prawdziwy komentator, który wie co robi, a ten to chyba był takim nowicjuszem. Równocześnie zgodzę się z Autorem, że on napędzał przez pewien moment całą akcję. Bo gdyby go nie było, to jakby wyglądała gra? Nijak. Ale przyznaję, że tym irytowaniem, rozśmieszał mnie do łez. Po prostu - kolejna osoba (w tym przypadku Komentator) potrzebna na barwność i komiczność gry zdała egzamin.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Odświeżam.
Mnie osobiście komentator po części denerwował, a po części nie. Wiadomo, że jak komuś coś nie wychodzi to się denerwuje i jeszcze ten komentator irytuje. Ale trzeba przyznać, że bez niego gra byłaby nijaka. No podsumowując tak jak już wcześniej wspomniałem czasami mnie irytował, a czasami wręcz przeciwnie.
ODPOWIEDZ