Ekhem, ekhem!
Zajmę moje jasne i duże stanowisko przy oknie i stwierdzam co następuje:
Ludzie się zmieniają ale Atin nie zmienił się zbytnio. Choć może się zmieni. Nie wystarczy przeprosić i napisać, że masz ochotę się spowiadać by później móc sobie kontynuować to co zacząłeś, wywyższanie się nad innych, uważanie siebie za ofiarę losu etc.
Nie wdawaj się z obrzucanie się błotem bo będziesz co najwyżej obrzucony błotem.
Może jakby w tym HelpLine były osoby znające sytuację mogłyby ci napisać: Atinie drogi! Skoro mieszają cię tam z błotem i nikt cię nie lubi, poniżają cię i takie tam to nie loguj się na konto i nie wchodź na to forum, nikt cię tutaj nie trzyma. A twoja chwilowa zmiana była najwyraźniej tylko i wyłącznie udawana. Pamiętaj, że liczy się to co teraz a teraz nadal nie pokazujesz się z dobrej strony. Nie rozumiem wcale po co była ta cała twoja groźba że napiszesz do HelpLine bo nikt ci tutaj nic złego nie robi i nie chce od ciebie numeru domu. Ty po prostu nie postępujesz zgodnie z regulaminem. Na co rzucasz te hasła? Na wiatr? Zauważ jak wielu przeszkadzasz; może czas na zmiany, a nie na puste slogany/ A helpline nie da ci statusu moderatora
---
Do Dizla i Johanny: Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale tego typu odzywek nie powinno być na forum.
Mam nawet ochotę ,,ciąć'' się żyletą, przez to co zrobiłem,
Na co czekasz?
Tak, wiemy że to jest sarkazm, ale jest to najwyraźniej niezgodne z prawem. Wiecie w jakich czasach żyjemy

I według mnie nie na miejscu są też inne hasełka rzucane w stronę atina. Pamiętajcie że ma 11 lat. Poza tym nikt nie lubi obrzucania się błotem - chyba.
---
do Johanny:
Czyżby to była jakaś zmiana taktyki w której to podlizujesz się moderatorium? A może by tak zacząć być człowiekiem i mieć swoje
własne poglądy?
---
A jeśli chodzi o Traktora to jest według mnie mało szkodliwy; i tym razem dobrze jest skoro ma postawione od Bambosza ultimatum! A co z atinem: nie było oczekiwanej zmiany i chyba nikt nie oczekuje że NAGLE nastąpi. A ja proponuję spokojną, szczerą rozmowę. Bez głupich haseł z tym, że zamierzasz się pociąć.