Epizod 6,, Kurakis ,,

Obrazek
Czy ufo ma ładny kolor? Kiedy Kogut nauczył sie produkować statki kosmiczne? Jaki stosunek ma Żabba do książek? Oraz jak zbudować cuchnąco potężną broń Jajo Śmierdzi? Tu piszemy tylko o drugiej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Epizod 6,, Kurakis ,,

Post autor: nieznany »

Łatwo otworzyć drzwi. Ten mały prztyczek na lewo, hasło Kretesa albo dźwignie (raz każdą dźwignię w dowolnej kolejności, np. z góry na dół).
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Rilana
Norman

Post autor: Rilana »

Dla mnie najtrudniejszy był wyścig i dostanie się do wioski fermentów...reszta była łatwa :D
Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
Awatar użytkownika
Kretomaniak
Roz-kreca się

Post autor: Kretomaniak »

Nie był najtrudniejszy ale był trudny wyścig.Trudne było w nim kontrolowanie pojazdu. ;)
Awatar użytkownika
Gryfindyk
Roz-kreca się

Post autor: Gryfindyk »

Do tych którzy uwarzają wiścig jako trudny.Najlepiej wybrać zielony pojazd najlepiej się prowadzi.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Garmon
Bywalec Nory

Post autor: Garmon »

Fajne są wyścigi.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@odkop
Bardzo lubię ten epizod. Kurakis jest ciekawie zaprojektowany. Zadania w tym epizodzie są fajne. Podoba mi się otwieranie drzwi do Barona (chociaż można łatwo to zrobić). Kiedyś męczyłem się z wyścigiem, ale teraz bardzo, ale to bardzo go lubię.
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

No nie, dlaczego tyle tematów ma taką aktywność, że muszę pisać przed prawie każdym postem "odkop"?

Jak dla mnie to epizod jest nawet fajny, aczkolwiek średnio podoba mi się labirynt (ja ogółem nie lubię labiryntów xD). Najlepszy jest rzecz jasna wyścig. Nigdy nie sprawiał mi jakichkolwiek problemów, ale był baaardzo przyjemny. No i dzięki nam Żabba poszedł na aerobik ^^

Fajne te sposoby przy twierdzy. Sprawdzają nieszablonowe myślenie :) Co z tego, że ja i tak wolę męczyć się z dźwigniami...
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
ODPOWIEDZ