,,taka przemoc''to jest MINIMUM PRZEMOCY!Natalia pisze:Nie spodziewałam się ,że dojdzie do takiej przemocy!!!!!!!!!! Pająk zjadł muchę ! A może się polubili . . .
Przemoc w reksiu
- lancelot
- Roz-kreca się
- Kontakt:
Re: Przemoc w reksiu
Ale w RiKWA jes duża przemoc!!! 
Pozdrawiam optymistów i wszystkich ktrzy nie trują się chipsami i colą
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Zależy od tego, jak jest pokazywana. Moim zdaniem jest jej zero, jeśli jest pokazywana umownie. Zero rozrzuconych wnętrzości? Zero krwi? Zero dokładnych obrazków? No to mamy bez przemocy.lancelot pisze:Ale w RiKWA jes duża przemoc!!!

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Żelo
- Bardzo Stary Norman
Naprawde,chce mi się już wymiotować....No gdzielancelot pisze:Ale w RiKWA jes duża przemoc!!!
RiSP-Reksio leci aniołkiem...
RiU-Już sam nie wiem jak to skomentować...
RiCz-Rozwalamy kaczki i rozpływają się(tak jak to było podczas ojedynków magicznych)
RiWC-Potworki nas więżą za kratkami.
RiKN-Tam to może i są wybuchy,ale mumionki to istoty już nie żyjące,więc...
W RiKWA jest obliczeniowo 1/100pokazanej przemocy.
Powrót Żela (po raz 20 xD )
- Patra
- Działacz Podziemia
To nam to wytłumaczlancelot pisze:Ale w RiKWA jes duża przemoc!!!
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł
)
- Z. Art
- Żaba
- Naklejki: 5
- Kontakt:
No właśnie. W RiU z RiKwA tylko strzelamy do pojazdów. (no, może jeszcze do Ufokur i robotów) Czy po zastrzeleniu na ekranie rozbryzguje się krew jak w niektórych grach z przemocą? Oczywiście, że nie.Żelo pisze: RiU-Już sam nie wiem jak to skomentować...
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
- Patra
- Działacz Podziemia
Nie trzeba krwi do przemocy. Wystarczy bicie się.donat98 pisze:No właśnie. W RiU z RiKwA tylko strzelamy do pojazdów. (no, może jeszcze do Ufokur i robotów) Czy po zastrzeleniu na ekranie rozbryzguje się krew jak w niektórych grach z przemocą? Oczywiście, że nie.Żelo pisze: RiU-Już sam nie wiem jak to skomentować...
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł
)
-
Przybysz
- Lider Podziemia
- Naklejki: 3
W grach z Reksiem nie ma przemocy. \
Przemoc? Opowiem wam o niej: Przemoc to znęcanie się, to latające flaki i tryskająca krew. Przemoc to ból i płacz. Przemoc to wyłudzanie, mszczenie się, brutalność, to frustracja, to czynienie krzywdy, to coś złego.
Rzucenie kokosami w piratów to nie jest przemoc. Nie przestraszy nikogo ni też nie zdemoralizuje dzieci.
Zgadzam się z nieznanym
Reksio jest cały czas uśmiechnięty, cała gra jest raczej sympatyczna, nie widzę w niej żadnej przemocy.
Przemoc? Opowiem wam o niej: Przemoc to znęcanie się, to latające flaki i tryskająca krew. Przemoc to ból i płacz. Przemoc to wyłudzanie, mszczenie się, brutalność, to frustracja, to czynienie krzywdy, to coś złego.
Rzucenie kokosami w piratów to nie jest przemoc. Nie przestraszy nikogo ni też nie zdemoralizuje dzieci.
Zgadzam się z nieznanym
Mimo tego, że w dzisiejszych czasach tak często pokazywana jest przemoc - wszyscy narzekają na to że przesiąknięte są nią bajki, gry etc. to na pewno NIE TYCZY SIĘ TO REKSIA.Moim zdaniem jest jej zero, jeśli jest pokazywana umownie. Zero rozrzuconych wnętrzości? Zero krwi? Zero dokładnych obrazków? No to mamy bez przemocy.
Reksio jest cały czas uśmiechnięty, cała gra jest raczej sympatyczna, nie widzę w niej żadnej przemocy.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- Czarnoksieznik
- Mistrz Administracyjnej Magii
- Naklejki: 17
Fizycznej przemocy nie ma. Jest za to czasami w słownictwie bohaterów.
Na Nautilusie w RIKN pare razy zdawało mi się, że słyszę coś w stylu "s**t" ( po angielsku "c*****a" ). A w RIKWA jest tekst:
-mówili coś o robieniu jesieni średniowiecza. Ale nie dosłyszałam, z czego.
Chodzi o robienie komuś z...hmm...(4-literowy wyraz na "d") jesieni średniowiecza.
//Paweł96: Złączone
Na Nautilusie w RIKN pare razy zdawało mi się, że słyszę coś w stylu "s**t" ( po angielsku "c*****a" ). A w RIKWA jest tekst:
-mówili coś o robieniu jesieni średniowiecza. Ale nie dosłyszałam, z czego.
Chodzi o robienie komuś z...hmm...(4-literowy wyraz na "d") jesieni średniowiecza.
//Paweł96: Złączone
Nieprawda. Ja mam jedną grę bez przemocy. Mianowicie, to to się nazywa "Ancient Quest of Saqqarah" i jest to bardzo ciekawa i wciągająca gra.Luk pisze: Bo w końcu gierki bez przemocy są nudne.

Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
- Guard
- Roz-krecony
W Reksiu nie ma przemocy.
- Guard
- Roz-krecony
No może taka malutka.Oberwali kokosem,Kretes i bomba,Reksiu aniołek...Co to za przemoc.
RiSP:E tam.Oberwali kokosem w łeb i koniec.
RiU:Kompletnie nic.Może końcowa scenka z tym jakby mieczem świetlnym.Ale w końcu rozwalił statek.
RiC:Ja nie wiem bo nie przeszedłem.
RiWC:Trochę podobne do Assassin`s Creed.Ryżokitowcy-Templariusze.Wehikuł Czasu-Aniums.Ale z przemocą...Prysk!Nie ma.
RiKN:Nautilius go nie zabił (reksia),kretes tylko się zmęczył.Ale jak to powiedział-"Bdziong!Bang!Khy khy!Dobrze że dzieci na to nie patrzą".
RiKTTW:Nie ma.Robociki to marni przeciwnicy.
RiKWA:Aniołek.Bez sensu.
RIMS:Nie mam
RIMS LE:Nie przeszedłem.
To pytanie czy jest przemoc w reksiu jest trochę...yyy...nie wiem.Bez wulgaryzmów trochę bez sensu.
RiSP:E tam.Oberwali kokosem w łeb i koniec.
RiU:Kompletnie nic.Może końcowa scenka z tym jakby mieczem świetlnym.Ale w końcu rozwalił statek.
RiC:Ja nie wiem bo nie przeszedłem.
RiWC:Trochę podobne do Assassin`s Creed.Ryżokitowcy-Templariusze.Wehikuł Czasu-Aniums.Ale z przemocą...Prysk!Nie ma.
RiKN:Nautilius go nie zabił (reksia),kretes tylko się zmęczył.Ale jak to powiedział-"Bdziong!Bang!Khy khy!Dobrze że dzieci na to nie patrzą".
RiKTTW:Nie ma.Robociki to marni przeciwnicy.
RiKWA:Aniołek.Bez sensu.
RIMS:Nie mam
RIMS LE:Nie przeszedłem.
To pytanie czy jest przemoc w reksiu jest trochę...yyy...nie wiem.Bez wulgaryzmów trochę bez sensu.
- Paratroopa
- Starszy Norman
Oficjalnie przemoc jest wtedy, gdy Reksio by kogoś bił albo byłaby krew

Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
- Guard
- Roz-krecony
Wtedy to by było...Albo jakby Kretes strzelił armatką wodną w Kornelka (w telwizji armatka miała niezłego kopa).
- drugi manuel
- Roz-krecony
Re:
Czy to gra tropico?Marcioch1998 pisze:Przemoc![]()
![]()
przecierz to żadna przemoc
- Rdusiu25
- Bardzo Stary Norman
Graliście w ogóle w Dead Island?Jeśli nie to nie mówcie, że w Reksiu jest przemoc.