Centrum Pomocy

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
czarna lukrecja
Roz-kreca się

Re: Centrum Pomocy

Post autor: czarna lukrecja »

Uff..udało się..bardzo dziękujemy za wszystkie tu podpowiedzi...rzeczywiście, nie porozmawialiśmy w lokacji sklepienie na temat liny...bot jesteś wielki! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Jola.
Ps. mam nadzieję, że już do końca wszystko się uda...bo jeśli nie ....zawitamy tu ponownie.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Mam WIELKI problem z instalacją RIMS-LE.
Kiedy instalacja prawie się kończy wyskakuje taki komunikat, a raczej błąd :
Błąd podczas odczytu z pliku
F:\MiastoSeKretowLE_Data\Managed\Assembly-CSharp-
firstpass.dll. Sprawdź czy ten plik istnieje i masz do
niego dostęp..
Zupełnie nie wiem co robić ! :|
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Naucz się czytać, używaj opcji szukaj, a nie zawalasz nas takimi pytaniami.
http://www.aidemmedia.pl/rims
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

Post autor: mwarw »

kubareks pisze:też miałem taki sam problem w wersji LE, że nie mogłem wyjść z siedziby ruchu oporu po odnalezieniu wszystkich szczegółów na zdjęciach, ale mój błąd polegał na tym, że zaznaczyłem kilka "ptaszków" i wychodziłem na pokój, potem wracałem i znów szukałem pozostałych elementów, spróbujcie jeszcze raz, ale jak zaczniecie zaznaczać elementy na zdjęciach, to od początku do końca bez przerwy nie wychodząc na pokój (u mnie pomogło i kretes mógł wyjść z siedziby ruchu oporu).
Tu na forum pomogło mi wiele osób (bot, artur) i grę skończyłem z powodzenie :D m
Nie ma jakiegoś patcha? bo nie mam zapisu gry na wcześniejszych momentach... :evil:
Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
Awatar użytkownika
Kaka'
Stawia Opór

Pomoc w siedzibie ruchu oporu.

Post autor: Kaka' »

Jestem już po powrocie Reksia z Pokopane i teraz Kretesem znajduję się w rozwalonej siedzibie ruchu oporu. No i robię tak jak w solucji: Zjeżdżam na dół, zabieram lupę, biorę szkiełko z projektora, naprawiam lupę i ide po schodkach na górę i tu mam problem nie moge pstryknac światła a Kretes nie chce isc do pokoju obok. Nie rozumiem najeżdżam na pstryczek i nie ma tej ręki. Jeżeli możecie dajcie obrazek z tym co mam zrobic albo łatkę. Proszę was pomóżcie
A po co mi podpis?!
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta
Naklejki: 4

Re: Pomoc w siedzibie ruchu oporu.

Post autor: bot »

Kaka' pisze:Jestem już po powrocie Reksia z Pokopane i teraz Kretesem znajduję się w rozwalonej siedzibie ruchu oporu. No i robię tak jak w solucji: Zjeżdżam na dół, zabieram lupę, biorę szkiełko z projektora, naprawiam lupę i ide po schodkach na górę i tu mam problem nie moge pstryknac światła a Kretes nie chce isc do pokoju obok. Nie rozumiem najeżdżam na pstryczek i nie ma tej ręki. Jeżeli możecie dajcie obrazek z tym co mam zrobic albo łatkę. Proszę was pomóżcie
Stara wersja czy Limited Edition?
Jak stara to trzeba zainstalować łatkę (patrz. FAQ).
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
Kaka'
Stawia Opór

Post autor: Kaka' »

bot pisze:
Kaka' pisze:Jestem już po powrocie Reksia z Pokopane i teraz Kretesem znajduję się w rozwalonej siedzibie ruchu oporu. No i robię tak jak w solucji: Zjeżdżam na dół, zabieram lupę, biorę szkiełko z projektora, naprawiam lupę i ide po schodkach na górę i tu mam problem nie moge pstryknac światła a Kretes nie chce isc do pokoju obok. Nie rozumiem najeżdżam na pstryczek i nie ma tej ręki. Jeżeli możecie dajcie obrazek z tym co mam zrobic albo łatkę. Proszę was pomóżcie

Stara :( czyli że mam odinstalowac i zainstalowac drugie raz?! OMG! Co pierwsze zainstalowac? łatkę czy reksia?
A po co mi podpis?!
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta
Naklejki: 4

Post autor: bot »

Kaka' pisze:
bot pisze:

Stara :( czyli że mam odinstalowac i zainstalowac drugie raz?! OMG! Co pierwsze zainstalowac? łatkę czy reksia?
Instalujesz łatkę i grasz od nowa. Nic nie odinstalowujesz.
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Ja nic nie moge zrobić w domu tego kreta koło rur nic nie można zrobić
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Rilana
Norman

Post autor: Rilana »

Ja też tak miałam..nikt nic nie mówił,nikt nic nie robił...musiałam zacząć od początku.... :(
Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
KolgejD
Stawia Opór

Post autor: KolgejD »

Kari-Mata-Chari pisze:Ja też tak miałam..nikt nic nie mówił,nikt nic nie robił...musiałam zacząć od początku.... :(
TA... PIERNICZYSZ :O
TA... SPMAUJESZ! A i do tego cwaniakujesz :] - Bot
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

kari mata ale jak zaczne od początku grać to już się nie pojawi!? :D bo ja mam zwykła wersję nie limitowaną
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Rilana
Norman

lobon pisze:kari mata ale jak zaczne od początku grać to już się nie pojawi!? :D bo ja mam zwykła wersję nie limitowaną
Ja też mam zwykłą :D
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie wszystko było już dobrze :D
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

Takie coś należy zgłaszać w temacie - Bugi błędy i problemy.
Też nienawidzę tego błędu w domu Alfreda. Jest na to łatka ale nie warto się z tym cackać.
Żeby ominąć ten błąd gdy dostaniesz zaproszenie i wejdziesz do domu pod żadnym pozorem nie wychodź! Bo jak znowu wejdziesz to klapa.
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
Rilana
Norman

Kolo987654321 pisze:Takie coś należy zgłaszać w temacie - Bugi błędy i problemy.
Też nienawidzę tego błędu w domu Alfreda. Jest na to łatka ale nie warto się z tym cackać.
Żeby ominąć ten błąd gdy dostaniesz zaproszenie i wejdziesz do domu pod żadnym pozorem nie wychodź! Bo jak znowu wejdziesz to klapa.
Dokładnie to zrobiłam..chciałam dowiedzieć się co to krokodyl w budyniu..i poszłam na targ...
Miałam jeszcze potem podobny problem z magnesem...co również skończyło się instalacją gry od nowa....lecz ukończyłam grę :D
ODPOWIEDZ