Argh, spidi... Nie sądziłem, że do czegoś takiego dojdzie... Czuję się bardzo głupio... A po moim poście pewnie też będziesz się tak czuć... Ale jednak muszę zwrócić uwagę moderatorowi.
SPIDI, INTERPUNKCJA! Nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym! Normalnie mnie tym powaliłeś, nie spodziewałem się takiego chaosu interpunkcyjnego w poście moda. Jasne, mogłeś się spieszyć, ale żeby aż łamać wszystkie zasady...
No, to lecę z tym opisem.
Na imię mam... A co tam, mam być jeszcze mniej nieznany? Wygląd... Tylko ogólnikami mogę, he he... Czarne włosy, zielone oczy, średni wzrost. Tak więc zalety: dokładność (pedantyczna), staranność, spokój (aż zbyt wielki), tolerancja (żaden stereotyp się mnie nie ima, w przeciwieństwie do reszty rodziny), wyrozumiałość i łatwe zapominanie uraz. Wady... Bez liku.

Wspomnę tylko o lenistwie, skrytości i pogardliwemu stosunkowi dla tych, co mózgu używają po wszystkim innym. Resztę możecie sobie dopisać sami.

Do tego bigosiku dodajmy jeszcze Zespół Aspergera (co prawda nie jest pewne, czy go mam, choć objawy się zgadzają), a macie pełny obraz mojej osobowości: IQ znacznie powyżej przeciętnej, przemyślenie każdej czynności i ruchu, nieustanne korzystanie z umysłu, osobowość godna określenia ,,zrównoważona" i zwiększone trudności w znajdywaniu tematów z innymi. To wszystko oczywiście jest rejestrowane w życiu codziennym... Jednak moje prawdziwe ja jest zupełnie inne niż umysł klasycznego dziecka chorego na Aspergera. Jakie-sami możecie zrozumieć, jeśli jesteście na forum od dość dawna.