Nie, została zbananowana w kwietniu i miała bana na rok.@tin pisze:Ale ban juz chyba jej sie skonczyl.nieznany pisze:Niby jak, jest ,,zbananowana". Wątpliwe nawet, czy jako gość.
Nie robimy ,,piramidek''. /Dizel
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 23:39
Nie, została zbananowana w kwietniu i miała bana na rok.@tin pisze:Ale ban juz chyba jej sie skonczyl.nieznany pisze:Niby jak, jest ,,zbananowana". Wątpliwe nawet, czy jako gość.
Niby dlaczego ?Frog98 pisze:Chyba tylko jako spamera -_-
Post autor: bartosz2211 »

Gwahahahahahaha! Post roku 2011!@tin pisze:Niby dlaczego ?Frog98 pisze:Chyba tylko jako spamera -_-![]()
Są tutaj spemerzy, ale ja się do nich nie zaliczam.
Spamerzy to np.
reksio2,
shlafrock holmes .
Widzisz, to są spamerzy.
Ja tylko na początku trochę spamowałem tymi linkami, ale wtedy byłem jeszcze nowym userem który nawet nie raczył przeczytać regulaminu.
Chodzi mi o to żeby Bot sparodiował jakoś moją kłótnie o zębach .![]()
Jakoś mnie tak narysować, z jakimiś wielkimi zębami i Dizla który się ze mną kłóci.
To może być ciekawe.
A osta byś nie chciał ? :>
A poza tym off - top - upominam.
Nie ma chyba postu w którym się nie kłócicie , @tin , sam lepszy nie jesteś i nie wytykaj kto jest spamerem , bo sam należysz do tej grupy , to tak jakby przygadał kocioł( @tin) garnkowi ( reszta spamerów ) żeby nie było mówiła to patelnia

Wróć do „Opowiadania i Komiksy”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl