Wywiady

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.

Czy chcesz wprowadzenia wywiadów?

Czas głosowania minął sob, 18 gru 2010, 16:14

Tak, chętnie przeczytam
15
79%
Nie, po co to komu?
2
11%
Nie mam zdania i tak nie będę czytał
2
11%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Wywiady

Post autor: nieznany »

Całkiem ciekawy, ładne zmontowany. 9/10.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Super !
I fajnie się czyta jeśli gościem jest ten - TRAKTOR !!! :twisted:
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

wywiad niezły :) tak...9,8\10.
wróciłem
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

No i co teraz ?
Miały być na weekend :|
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Agataa
Norman

Post autor: Agataa »

Zdaje mi się, że będzie dziś lub jutro.
8)
Ale nie poganiajmy go. Może trudno jest mu się zgadać z użytkownikami na odpowiednią godzinę :wink:
Jak będzie, to będzie. :wink:
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Wywiad bardzo ładny. Dominik miał rację ,,czyta się jak gazetę". Czekam na kolejne wywiady.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Przed chwilą został przeprowadzony trzeci wywiad i zapraszam do lektury.

Ja : Witam zatem mojego trzeciego gościa, Agatę. Przedstaw się i opowiedz troszkę o sobie.
Agataa : Jestem Agataa, mam 10 lat, ale 13 lutego skończę 11, mam świnkę morską Fruzię, a niedługo będę mieć psa. Moje hobby to plastyka i fotografowanie oraz literatura.
Ja : Przejdźmy do tematu o Reksiu. Kiedy po raz pierwszy zagrałaś w grę z nim, jaka jest twoja ulubiona część Przygód Reksia i czego ci w nich brakuje?
Agataa : Po raz pierwszy zagrałam w Reksia, gdy miałam 4 lata. Wtedy to jeszcze pomagał mi tata, ale po kilku miesiącach sama już umiałam grać. Moją pierwszą grą był Skarb Piratów. Moja ulubiona część to Reksio i Wehikuł Czasu. Jest tam dużo labiryntów i zagadek na logiczne myślenie, takie jak herb w średniowieczu. Brakuje mi w nich Koguta Wynalazcy i Kornelka. Oni także powinni brać czynny udział w przygodach bohaterów.
Ja : Kiedy zarejestrowałaś się na forum? Jakie były twoje odczucia do niego?
Agataa : Zarejestrowałam się 4 stycznia 2008 roku. Grałam w grę u babci, a nagle na ulotce z kodem znalazłam adres strony. Poszperałam i znalazłam forum zapytałam rodziców o zgodę i zarejestrowałam się. Z początku na forum było fajnie. Starsi użykownicy pomagali mi, ale z czasem na forum robiło się nudno. Ogółem było fajnie i nadal na nie wchodze ;)
Ja : Oglądałaś kiedyś kreskówkę z Reksiem?
Agataa : Oglądałam. I nadal oglądam, gdy tylko mam okazję. To bardzo ciekawe. Właśnie ta kreskówka nakłoniła mnie do kupna gier z Reksiem.
Ja : Na początku napisałaś że twoim hobby jest literatura. Jaka jest twoja ulubiona książka?
Agataa : Myślę, że Mikołajek. Czytam to już od jakiegoś czasu i ciągle, nawet jak przeczytam wszystkie części, do nich powracam. To bardzo wciągające. Lubię jeszcze "Dzieci z Bullerbyn". Ta książka nauczyła mnie cieszyć się z tego, co się ma.
Ja : Pisałaś też że masz zwierzęta. Opowiedz coś o nich.
Agataa : Na razie mam świnkę morską Fruzię. Mieszka ze mną od wakacji. Ciągle moje koleżanki przychodzą i pytają się, czy mogą zobaczyć Fruzię i pogłaskać ją. Czasem mam tego dość, ale gdyby głębiej pomysleć, to dobrze, że mam tak lubianego zwierzaka ;-) Za około dwa miesiące będę mieć psa. Będzie to mieszanka jamnika z kundlem. I tutaj apel do userów : Pomóżcie mi wymyśleć dla niego imię! To będzie piesek, nie suczka. Wszelkie pomysły na pw. Ach! Zapomniałam! Mam rybki. Co prawda u dziadka, ale one są moje. Mam dużo, dużo brzanek, dwa mieczyki, jednego gupika i jednego glonojada. Mieszkają one w sporym akwarium, mają dużo ozdób.
Ja : A może słuchasz muzyki? Jaki jest twój ulubiony zespół lub piosenkarz/piosenkarka?
Agataa : Słucham muzyki. Kiedy tylko mam taką możliwość. Bez muzyki moje życie nie miałoby sensu. To najczęściej pop lub hip-hop. mój ulubiony zespół to Big Time Rush, piosenkarz to Andrzej Piaseczny, a piosenkarki to Rihanna i Selena Gomez
Ja : Lubisz szkołę? Jak ci w niej idzie? Masz ulubiony przedmiot?
Agataa : Nawet lubię szkołę. Bardzo dobrze mi idzie. Jestem najlepsza z klasy. Mój ulubiony przedmiot to oczywiście matematyka i dzwonek na przerwę ; )
Ja : Lubisz zimę? Zasypało cię :D?
Agataa : Lubię zimę. Nie zasypało. Mieszkam w bloku, więc nie ma takiej opcji. Wyjść z domu spokojnie mogę xD. Ale ogólnie Płock jest cały w śniegu.
Ja : A co lubisz robić w wolnym czasie?
Agataa : Wchodzić na internet, na forum, oczywiście, oglądać telewizję i zajadać się czymś z mojej sekretnej szafki :D
Ja : Standardowe pytanie - wymień kilka swoich ulubionych rzeczy
Agataa : kolor- czarny, zwierze- pies, potrawa- pizza, a jakże, film- "Czarodzieje z Waverly Place-Film", serial- Big Time Rush
Ja : Kim chciałabyś zostać w przyszłości?
Agataa : Sądzę, że nauczycielką angielskiego lub polskiego. Ewentualnie kwiaciarką.
Ja : A do jakiego kraju chciałabyś pojechać i co w nim robić?
Agataa : Do Francji do Paryża. Chciałabym tam robić zakupy...Jak każda dziewczyna ; ) I może spróbować jakiejś regionalnej potrawy ?
Ja : Na kim się wzorujesz?
Agataa : Jest wielu ludzi, na których się wzoruje, ale chyba najbardziej na Marii Skłodowskiej.
Ja : To już chyba tyle, bo nie mam więcej pomysłów na pytania :). Dzięki za wywiad.
Agataa : Dziękuję.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Ładnie !
Jak zwykle , 10/10 !
Też lubię ,,Dzieci z Bullerbyn'' Agato :P
Agataa
Norman

Post autor: Agataa »

Widzę, że wywiad ze mną uzyskał wysoką opinię.
Dziękuję, bowiem ja również przyczynilam się do tej oceny.
Przede wszystkim chcę podziękować Lukowi za to, ze mogłam wziąć w tym udział ;)
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Świetny wywiad , ja mam jamniko kundla :D .
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Luk, złap może bota na GG! Taki wywiad byłby pierwsza klasa!
Całkiem przyjemny wywiad. Przydałoby się małe urozmaicenie, ale i tak miło się czyta. 9/10
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Z. Art »

A ze mną to nikt wywiadu nie zrobi. (płacze)

Wywiad ogólnie bardzobardzobardzo fajny.
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

donat98 pisze:A ze mną to nikt wywiadu nie zrobi. (płacze)

Wywiad ogólnie bardzobardzobardzo fajny.
Luk napewno znajdzie dla ciebie czas.
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

Ja podpadłem, bo napisałem w temacie zamiast na pw, więc ze mną nie zrobi wywiadu :lol: (przynajmniej w najbliższym czasie...)
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
HaND OF BLooD
Roz-kreca się

Post autor: HaND OF BLooD »

dobra myśl bo chętnie się wyżalę ;ddd

ktoś założy temat gdzie wszyscy będa dawać swoje pytania, ktoś przeprowadzi wywiad i git ;d
ObrazekObrazekObrazek
Avek wykonany przez użytkownika AdamMag.
Zablokowany