Gry

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.

Jakie?

Zręcznościowe
6
15%
RPG MMO
17
41%
Sport
4
10%
Logiczne
7
17%
Wyścigi
1
2%
6
15%
Sport zimowy
0
Brak głosów

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Re: Gry

Post autor: Pat36 »

Moje ulubione to mmorpg
...
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Lubię każdy gatunek gier oprócz strzelanek i sportowych , ale moim ulubionym typem są RPG .
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Przygodowe i zręcznościowe lubię.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Post autor: Frog98 »

Ja lubię różne rodzaje, chociaż on-line zniechęcają mnie sportowe i wyścigowe.

Nie lubię też przebieranek, choć chyba nic w tym dziwnego.

Lubię różne gry logiczne, akcji, dobre strzelanki...

Średnio też lubię gry typu escape, bo zwykle nie wiem co zrobić.
Point n' click też są fajne.

Zręcznościówki są fajne.

Chociaż też nie bardzo lubię platformówki, ale jak mają dobrą fabułę (albo wógóle ją mają) i w miarę dużo opcji to mogę zagrać.

RPG i MMORPg są nawet nawet, ale mało grałem w takie gry (Sherwood MMORPG mnie zniechęciło). Jedyne MMORPG jakie teraz gram to DOFUS.

Przygodówki są OK, ale nie są moimi ulubionymi.

Symulatory rządza! Np. Papas pizzeria albo farmer!

To moje zainteresowania na temat gier.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

RPG są najlepsze. Swoboda, jaką mi dają, jest cudowna.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

spidi pisze:Lubię każdy gatunek gier oprócz strzelanek i sportowych , ale moim ulubionym typem są RPG .
Nie lubisz strzelanek ? :D
Strzelanki są najbardziej hardcorowymi grami, bo są najtrudniejsze, i nie każdy umie w nie grać 8) !
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Nienawidzę, NIENAWIDZĘ kiedy ktoś dzieli gry na casual i hardcore. Tyle mam do powiedzenia.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Ogólnie lubię grać prawie we wszystko, co mi w łapy wpadnie. Jednak nie lubię strzelanek i przebieranek.

Zręcznościówki ujdą, jednak też nie przepadam za nimi.

Sportowe są fajne, lubię bardzo managery sportowe. Moja ulubiona gra z tego gatunku to seria FIFA (piłka nożna) i gry o skokach narciarskich.

Symulatory też są fajne. Zwłaszcza lubię grę Symulator Farmy.

RPG są niezłe, ale jakoś szybko mi się nudzą.

Wyścigówki są moim 3 ulubionym rodzajem gier. Jeśli w wyścigówce jest dużo realizmu to napewno mi się spodoba. Uwielbiam serię NFS i mam też grę F1 2010.

2 miejsce zajmują przygodówki. Moją ulubioną jest oczywiście Reksio.

No, a najlepszym gatunkiem gier jest moim zdaniem strategia. Tu nie chodzi o to żeby tylko ''naparzać'' i ciągle atakować wroga, ale trzeba też myśleć, jak rozwinąć gospodarkę czy jak rozwijać wojsko. Do moich ulubionych strategii należy seria The Settlers i strategia, w której dużo fantastyki - Rise of Legends.
Awatar użytkownika
spidi

@tin pisze:
spidi pisze:Lubię każdy gatunek gier oprócz strzelanek i sportowych , ale moim ulubionym typem są RPG .
Strzelanki są najbardziej hardcorowymi grami, bo są najtrudniejsze, i nie każdy umie w nie grać 8) !
Niezgodźę się to tylko naparzanki bez sensu , strategie już są od nich lepsze . A i nie lubie przebieranek :D
Chaos niszczę zgnilizną
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

spidi pisze:
@tin pisze:
Niezgodźę się to tylko naparzanki bez sensu , strategie już są od nich lepsze . A i nie lubie przebieranek :D
Naparzanki bez sensu?
Połowa gry Half Life 2 to fabuła.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
spidi

Nie róbmy piramidek , większość strzelaniek to naparzanki , mniej jest jakichś sensownych z dobrą fabułą
Chaos niszczę zgnilizną
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Żelo
Bardzo Stary Norman

Post autor: Żelo »

Ja lubie platwormówki, :) więc zaznaczyłem zręcznościowe...to podobne. :P
Powrót Żela (po raz 20 xD )
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

Spidi... jak ja Cię dobrze rozumiem.
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
Paratroopa
Starszy Norman

Post autor: Paratroopa »

spidi ma rację.Naparzanki i strzelanki są bez sensu,gra musi mieć jakaś fabułę.A nie zabili go i uciekł.
Obrazek
Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

o ile wiem fabuły jedynie nie miały strzelanki do roku 1998
jak się nie znacie to nic nie mówcie, znawcy tematu.
ODPOWIEDZ