Wiadomość do Babci Reksia

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany

Czy wysyłamy wiadomość?

Czas głosowania minął wt, 21 gru 2010, 20:06

Tak, na co jeszcze czekamy?
19
83%
Nie, sami umiemy sobie poradzić.
1
4%
Nie mam zdania.
2
9%
Jestem spamerem, moje zdanie jest oczywiste.
0
Brak głosów
A może do kogoś innego?
1
4%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Wiadomość do Babci Reksia

Post autor: Z. Art »

Na moda by się na 100% nadawali nieznany i Dominik. Spidi i Luk też.
A co do admina... xDominik, bot, lub... Przybysz.
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Christopf553
Roz-krecony

Post autor: Christopf553 »

@tin , twoje argumentacje są dziecinne i żałosne. Nie dociera do ciebie że to , że chcesz być modem nie znaczy że inni też tego chcą -.- Poza tym gdyby było tak jak ty to chciałeś zrobić to
70 % forum byłaby w moderatorium. Najbardziej rozśmieszyło mnie twoje "jeszcze będziecie żałować że mnie nie wybraliście".

@topic:
Na admina przydałby się ktoś kto zna się na informatyce by ... chyba nie muszę tego tłumaczyć.
Do tego idealnie nadawał by się Bambosz , ale podobno nie ma czasu. Pewnie jest wiele osób który ma się na tym zna tylko o tym nie mówią. Można by zrobić konkurs wiedzy....

Jak dla mnie na admina można by wybrać nieznanego lub bota a na moda Dadiego , Spidiego lub Luka. Można by też dać Przybyszowi rangę moda honorowego lub od razu mędrca. Prawie zawsze umie dać dobre rozwiązanie na każdą sytuacje , byłby z niego idealny mod (każdy chyba wie dlaczego nim zostać nie może).
Awatar użytkownika
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3

Post autor: Bambosz »

Po pierwsze prosiłbym o to, żebyście dali już spokój z Atinem, bo nie wiem, jakie są teraz standardy, ale 10 lat to jednak jeszcze jest dziecko, a marzenia fajna rzecz :P
Po drugie:
Stryj pisze: Niech sobie odchodzi, przecież nikt go tu nie chce.
Stryj na CB pisze: @tin widać że jak mały dzieciaczek terroryzuje nas :)
Stryj na CB pisze: Atin, czy cię naprawdę tak ****ało?
Dostajesz ostrzeżenie za obrażanie drugiego usera i za przekleństwa, przy okazji chciałbym zauważyć, że to zachowanie dalece bardziej dziecinne od Atina.
Dziękuje za uwagę.
Cort X-6 :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Serpentus snake »

Kiedy zobaczyłem nowy wystrój forum od razu wiedziałem, że następują wielkie zmiany, raczej oglądam forum bez logowania się no ale w tak ważnej kwestii raczej się zaloguję i napiszę co uważam, a brzmi mianowicie to tak, że należy uhonorować osobę, która zrobiła ten temat i spowodowała te wielkie zmiany czyli nieznany na admina, zaś spidi na moda, oto moi kandydaci :D
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος

A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Pozwólcie, że podsumuję głosy oddane w kwestii administracji. Każda kreska to głos.
bot----
nieznany----
Artur-
Marta-
spidi-

Oczywiście, nie liczyłem głosów typu ,,nieznany lub bot", bo nie można dać dwóch głosów. Każdy demokratycznie dysponuje jednym i może wskazać jednego faworyta. Większość głosów tego typu wskazuje jednak między innymi na bota, ma on prawdopodobnie największe poparcie.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Post autor: spidi »

nieznany pisze:Pozwólcie, że podsumuję głosy oddane w kwestii administracji. Każda kreska to głos.
bot----
nieznany----
Artur-
Marta-
spidi-

Oczywiście, nie liczyłem głosów typu ,,nieznany lub bot", bo nie można dać dwóch głosów. Każdy demokratycznie dysponuje jednym i może wskazać jednego faworyta. Większość głosów tego typu wskazuje jednak między innymi na bota, ma on prawdopodobnie największe poparcie.
To może załóżmy nowy temat z ankietą by ci co są albo mogli wybrać :D
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Lepiej nie. W ankiecie da się przecież głosować na samego siebie.
Obrazek
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
spidi

Ale i tak większość głosów wygra więc w czym problem , a i powinny być w tematy jeden na admina drugi na moda , ale to od razu nie oznacza że tak będzie to będzie tylko pomoc dla moderatorium i administerstwa co by wybrał "lud" .
Chaos niszczę zgnilizną
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Moderatora lepiej wybrać po adminie, ta sprawa jest ważniejsza.
Obrazek
Awatar użytkownika
spidi

nieznany pisze:Moderatora lepiej wybrać po adminie, ta sprawa jest ważniejsza.
W sumie ... masz rację , a i jak robimy osoba kandydująca na admina , może też kandydować na moda i na odwrót , czy nie
Chaos niszczę zgnilizną
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

No skoro najpierw zrobimy na admina, to potem przegrani będą chyba mogli spróbować z moderatorstwem, ponieważ byli tak bliscy najwyższej pozycji.
Obrazek
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

nieznany pisze:No skoro najpierw zrobimy na admina, to potem przegrani będą chyba mogli spróbować z moderatorstwem, ponieważ byli tak bliscy najwyższej pozycji.
Fajny pomysł.Bardzo dobry.
wróciłem
Awatar użytkownika
Euresanda
Jeździec betoniarki
Naklejki: 5
Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)

Post autor: Euresanda »

Dobra żeby ogarnąć niech każdy zainteresowany pisze tutaj, że chce kandydować na admina a potem na moda, i niedługo założymy ankietę z osobami z taką ideą tej ankiety jak to ujął spidi a wynik tej ankiety przedstawimy Babci Reksia i reszta w jego rękach ;)

P.S. nieznany na prezydenta też kandydat może głosować na siebie <ale to tak kompletnie na marginesie :D>
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta

Post autor: bot »

Euresanda pisze:Dobra żeby ogarnąć niech każdy zainteresowany pisze tutaj, że chce kandydować na admina a potem na moda, i niedługo założymy ankietę z osobami z taką ideą tej ankiety jak to ujął spidi a wynik tej ankiety przedstawimy Babci Reksia i reszta w jego rękach ;)

P.S. nieznany na prezydenta też kandydat może głosować na siebie <ale to tak kompletnie na marginesie :D>
Sprzeciwiam się, żadnej ankiety.
Każdy głosuje w poście na danego kandydata z uzasadnieniem.
I konta założone tydzień przed i tydzień po rozpoczęciu głosowania nie mogą głosować - to przeciw fałszowaniu wyników przez multikonta.
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

jak już pisałem chciałbym bota na admina,a teraz kandyduję na moda:przybysz by się nadawał.
wróciłem
Zablokowany