Wiadomość do Babci Reksia

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany

Czy wysyłamy wiadomość?

Czas głosowania minął wt, 21 gru 2010, 20:06

Tak, na co jeszcze czekamy?
19
83%
Nie, sami umiemy sobie poradzić.
1
4%
Nie mam zdania.
2
9%
Jestem spamerem, moje zdanie jest oczywiste.
0
Brak głosów
A może do kogoś innego?
1
4%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Wiadomość do Babci Reksia

Post autor: Dadi »

@tin nie wiem czemu zrobienie komiksu i opowiadania uważasz za jakieś szczególne zasługi.
Maże i jesteś codziennie na forum ale by być modem trzeba trochę odpowiedzialności i wątpię byś się nadawał.
Może kiedyś, ale na pewno nie tu i teraz.
Obrazek
Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Dadi pisze:@tin nie wiem czemu zrobienie komiksu i opowiadania uważasz za jakieś szczególne zasługi.
Maże i jesteś codziennie na forum ale by być modem trzeba trochę odpowiedzialności i wątpię byś się nadawał.
Jestem odowiedzialny.
I to bardziej niż kiedyś :D
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Cóż, jednoznacznych faworytów nie mam, ale na szczególną uwagę na pewno zasługują bot i nieznany. Ważnym, chyba najważniejszym, kryterium jest, jak to zauważył Dadi, ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Nowemu administratorowi znudzić, ni zobojętnieć owe forum się nie może. Musi być surowy w karaniu wykroczeń (np. spam), ale i jednocześnie SPRAWIEDLIWY. Uważam, że pomocna byłaby tu ankieta z konkretnymi nazwiskami... to jest nickami i zaletami/wadami tychże kandydatów.

PS. Drogi Atinie, jesteś tu stanowczo zbyt krótko i na pewno żadne wymienianie Twych zalet tu nie pomoże. Czynnikiem, dzięki któremu najbardziej wzrasta zaufanie do użytkownika jest długość pobytu i możliwość dokładnego przyjrzenia się jego zachowaniu.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

@tin pisze:
Dadi pisze:@tin nie wiem czemu zrobienie komiksu i opowiadania uważasz za jakieś szczególne zasługi.
Jestem odowiedzialny.
I to bardziej niż kiedyś :D
Nie ma słowa ,,odowiedzialny".... :roll:
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Dominik pisze:Cóż, jednoznacznych faworytów nie mam, ale na szczególną uwagę na pewno zasługują bot i nieznany. Ważnym, chyba najważniejszym, kryterium jest, jak to zauważył Dadi, ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Nowemu administratorowi znudzić, ni zobojętnieć owe forum się nie może. Musi być surowy w karaniu wykroczeń (np. spam), ale i jednocześnie SPRAWIEDLIWY. Uważam, że pomocna byłaby tu ankieta z konkretnymi nazwiskami... to jest nickami i zaletami/wadami tychże kandydatów.

PS. Drogi Atinie, jesteś tu stanowczo zbyt krótko i na pewno żadne wymienianie Twych zalet tu nie pomoże. Czynnikiem, dzięki któremu najbardziej wzrasta zaufanie do użytkownika jest długość pobytu i możliwość dokładnego przyjrzenia się jego zachowaniu.

Ale nie chcę być adminem ! Ja poprostu chcę być moderatorem ! ! !
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Awatar użytkownika
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Kontakt:

A myślisz że moderator ma mieć inne preferencje?
Chcieć modem to pewnie by chciało większość z nas ale nie wszyscy i nie każdy może dostać modem.
Obrazek
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Wg. mnie to za wcześnie dla Ciebie , chcesz być modem by mieć jakiś respekt , władzę sugeruję to twoim podpisem , ta reklama , próbujesz i promujesz się , a to nie droga do Moderatorstwa . Zacytuję pewien cytat , pewnej Osobistości która mi to napisała , gdy byłem jeszcze nowym userem lekko spamującym z resztą ,oto cytat :
Zawsze to samo. Trzeba się starać, aktywnie uczestniczyć w życiu forum, ładnie pisać, nie spamować, pomagać nowym i.... czekać, nie dopytując się co chwila o to co zrobić, żeby zostać moderatorem

Nowi moderatorzy co jakiś czas zastępują starych. w takim wypadku aktualne moderatorium zaczyna się zastanawiać, kogo można by zaprosić. Jeśli spełniasz kryteria, o których pisałem wyżej, to masz szansę, że to właśnie ty zostaniesz zaproszony. Innymi słowy samo chciejstwo na niewiele się zdaje.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2

Post autor: Marta »

Otóż tak, czas najwyższy się wypowiedzieć...
Przepraszam, że ostatnio mało się udzielam, ale sami rozumiecie, kończę szkołę i trochę mam nauki. A gdy już po szkole usiądę do komputera to często wcale nie mam ochoty ogarniać całego spamu. Wiem, że tak nie powinno być i dlatego Was za to przepraszam. Niniejszym ogłaszam, że niedługo mam zamiar odejść z forum, bo chyba nie ma sensu tego tak dalej ciągnąć.
Ale nie o tym dzisiaj. Mamy wybierać nowego admina, tak? Na to stanowisko proponowałabym Bambosza (jeśli chce, nie rozmawiałam z nim o tym) lub Bota. Bambosz jest na forum już długi czas i moim zdaniem sprostałby temu zadaniu. A Bot? Chyba nie muszę nikomu mówić. ;) Długo jest na forum, aktywnie się udziela, ma bardzo dobre pomysły w niebotycznej ilości. :)
A co do moderatora, to... Na moje miejsce jednak też by ktoś mógł przyjść, i tutaj proponowałabym Nieznanego, bądź Spidiego. ;)
Moderuję pomarańczowym.

Byłam M@rtusia 1995 ;)
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny

Post autor: AdamMag »

Zresztą mnie bot pasuje na moda, ale jak myślę o "sługusach szczurzycy" to od razu twierdze, że bota jednak nie brać. Może Nieznany to jego pomysł i jak powiedziała Eusandra pokazał, że zależy mu na forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Dadi pisze:A myślisz że moderator ma mieć inne preferencje?
Chcieć modem to pewnie by chciało większość z nas ale nie wszyscy i nie każdy może dostać modem.
No właśnie ! Gdybym był modem, to zmoderował bym twój post i poprawił błąd :wink:
Nie dostać ! Tylko ZOSTAĆ !

I nie chcę być modem dla respektu, chcę bo chcę pomagać, chcę coś zrobić dla tego forum :cry:
Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Pat36 »

@tin pisze:
Dadi pisze:I nie chcę być modem dla respektu, chcę bo chcę pomagać, chcę coś zrobić dla tego forum :cry:
Ale żeby dostać moda grozisz odejściem...
...
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

chciałbym bota na admina.
wróciłem
Kontrabass

Post autor: Kontrabass »

Pat36 pisze:
@tin pisze:
Dadi pisze:I nie chcę być modem dla respektu, chcę bo chcę pomagać, chcę coś zrobić dla tego forum :cry:
Ale żeby dostać moda grozisz odejściem...
Niech sobie odchodzi, przecież nikt go tu nie chce.
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Możesz to robić bez bycia modem , możesz pomagać nowym , tłumaczyć , itp.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Kontakt:

A co powiecie o Arturze?
Dozo zrobił dla forum, jest modem.
Moi zdaniem warto by też pomyśleć o nim.
Obrazek
Zablokowany