Nie ma tak łatwo jak Pan myśli...Babcia Reksia pisze:Ok prosze zaproponować kogo chcecie na 2 admina
Widzę że nasz Super Admin nie zna tu nikogo, więc chyba jego wybór nie byłby trafny - od razu były by na forum zamieszki i kłótnie na temat wyboru.
Z drugiej strony - ankieta absolutnie nie rozwiązałaby sprawy - wyszedłby jeszcze gorszy harmider z fałszowaniem wyników, czy też tego że każdy oceniałby przez inne kryteria np. kogo lubię, a kogo nie. Takie rozwiązanie spowodowałoby zamieszki i kłótnie na temat wyboru.
Wybranie następcy przez Grzesia też nie byłoby dobrym rozwiązaniem - bo (przy najmniej kiedy z nim rozmawiałem) - nie wie kogo poprzeć. A poza tym ten wybór spowodowałby zamieszki i kłótnie o wyniki.
Nadrzędną sprawą - i sprawą kluczową są kandydaci - nie ma tu zbyt wielu osób którzy bez interesownie, charytatywnie obejmą pieczę nad forum.
A teraz wnoszę o to - by razem z adminem powołać jakiegoś moderatora. Który jako wykwalifikowany operator - jakże skomplikowanego narzędzia zwanego "łopatą" - pomoże zbudować dla forum lepsze jutro.
Zauważam też - iż forum to coś więcej. Ono potrafi przetrwać - ono potrafi o siebie zadbać. Jakaś tajemnicza siła przyciągnęła nas tu w ostatnich dniach. Nawet tych którzy dawno tu nie wchodzili...
Sprawiło to że petycja powtała - choć dlaczego tak późno? Dobra - bo kompletnie offtopuje - chcę tylko dodać że wiele razy forum było na krawędzi - było blisko upadku - upadku w ciszy i zapomnieniu...
Lecz jednak sie udało! Teraz już naprawdę kończąc - chcę przedstawić mojego kandydata: nieznany
Jest to przedstawiciel - niemal wymarłego już - gatunku "normalnych użytkowników" - nigdy nie miał problemów z prawem, dużo tworzy - ma mnóstwo ciekawych pomysłów , oraz to on zainicjował petycję - bez której nie byłoby nas tutaj - i tylko bóg Twaróg wie - co teraz robilibyśmy i myślelibyśmy...
Uważam że spisałby się na tym stanowisku - admina - czy też mniejszym ale też ważnym - moderatora.