Gry komórka

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Paratroopa
Starszy Norman

Gry komórka

Post autor: Paratroopa »

Jakie macie gry na komórkę?
Assasins Creed 2
Jewel Quest 3 world adventure
Ski Jumping 2010
Turlająca się kostka(bardziej aplikacja)
Obrazek
Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
Kontrabass

Re: Gry komórka

Post autor: Kontrabass »

PuzzleQuest
The Sims 3
Spore
Cut the Rope (+ wersja christmas)
Thumb Wars
Zen Bound
TrainConduct
RetroRev
Pocket Legends
World of Magic
Haypi Kingdom
Sentinel
TapDefense
Gun Bros.
Toy Story 3
Epic Citadel
Jelly Car
Qwak_LITE
Awatar użytkownika
Paratroopa
Starszy Norman

Post autor: Paratroopa »

Fajne gry.A jedyną którą sobie ściągnąłem z moich to Ski jumping 2010
Obrazek
Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
Awatar użytkownika
Rayman:)
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: Rayman:) »

Ja mam może 98 :!: Ściągam chomikuj :oops: i od kolegów :!:
Obrazek
PORA NA PRZYDODĘ!
Kontrabass

Post autor: Kontrabass »

Mój telefon jest taki fajny, że nie obsługuje javy.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Komórki nie służą do grania :!:
Służą do ważniejszych celów !
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Ja mam mało...:
Shrek 3
World of Magic
Jelly Car

I tyle....
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

@tin pisze:Komórki nie służą do grania :!:
To nie ty dyktujesz nam co jest ważniejsze a co nie, ja tam iphone'a mam do grania, bo do tego też służy.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

To jest wynalazek a nie obowiązek. :|
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Traktor pisze:
To nie ty dyktujesz nam co jest ważniejsze a co nie, ja tam iphone'a mam do grania, bo do tego też służy.
Mylisz się mój drogi :mrgreen:
Iphone nie służy do gier, tak jak zwyczajny telefon służy do ważnych celów. Jeden telefon może komuś uratować życie ! Rozumiesz to ? Ok , ja wiem że rozmawiam z tibijczykiem, ale są rzeczy ważniejsze niż głupiutkie gierki. Do grania to służy konsola, np. przenośna, w przypadku produktów apple to będzie to IPAD !!! Ipadem nie uratujesz nikogo, więc może służyć jako zabaweczka do grania w gry. A może jeszcze powiesz mi że komputer służy do grania ? Może dla ciebie tibijczyku, bo wiesz jeśli całe życie chcesz spędzić na graniu w gry , w twoim przypadku to chyba w Tibię , to najpierw się zastanów bo twoje całe życie może być stracone. I co poświęcisz je dla Tibii lub jakiejś innej głupiej gry ? Kto mnie popiera ? Czy jest jeszcze ktoś kto tak uważa ?
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

@tin pisze:
Traktor pisze:
Iphone nie służy do gier, tak jak zwyczajny telefon służy do ważnych celów. Jeden telefon może komuś uratować życie ! Rozumiesz to ? Ok , ja wiem że rozmawiam z tibijczykiem, ale są rzeczy ważniejsze niż głupiutkie gierki. Do grania to służy konsola, np. przenośna, w przypadku produktów apple to będzie to IPAD !!! Ipadem nie uratujesz nikogo, więc może służyć jako zabaweczka do grania w gry. A może jeszcze powiesz mi że komputer służy do grania ? Może dla ciebie tibijczyku, bo wiesz jeśli całe życie chcesz spędzić na graniu w gry , w twoim przypadku to chyba w Tibię , to najpierw się zastanów bo twoje całe życie może być stracone. I co poświęcisz je dla Tibii lub jakiejś innej głupiej gry ? Kto mnie popiera ? Czy jest jeszcze ktoś kto tak uważa ?
Obrazek
Coś musi być do grania. Tak komputer jest GŁÓWNIE DO GRANIA. Doucz się informatyki.
I chyba telefonu ze sobą nosił wszędzie nie będę nosił żeby mi życie ratował
BTW: Napisz jak telefon ci zycie uratuje.
PS: Gram w Wormsy a nie w tibię.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Obrazek
Coś musi być do grania. Tak komputer jest GŁÓWNIE DO GRANIA. Doucz się informatyki.
Sorry bardzo ale ten post był do Traktora.
I jeszcze coś, ty mi mówisz że komputer służy do GRANIA ? Komputery służą do wielu innych rzeczy w tym grania, czyli do rozrywki , a to jest najmniej ważną rzeczą.
Telefon nie dość że może uratować życie mi, np. coś mi się stanie, będę mógł zadzwonić po pogotowie.
Ale może też uratować życie innym ! Nawet tobie ! Jest zima, łatwo złamać nogę, jak dojdziesz do domu ? Trzeba zadzwonić do rodziców, jak już wspominałeś nie zawsze nosisz ze sobą telefon, i co zrobisz ? A więc poprosisz przypadkowego przechodnia, o co ? O skorzystanie z TELEFONU !
Myślę że taki przykład ci się podoba.
I jeszcze jedno, lepiej doucz się ortografii , bo marnie ci to idzię.
Co to miało znaczyć ? :
nosił wszędzie nie będę nosił
Nosił wszędzie nie będe nosił ? Cóż to za zdanie ? :mrgreen:
Nie wiem czy to była tylko literówka, czy u ciebie z ortografią coś jest nie tak, ale myślę że to drugie bardziej do ciebie pasuje :lol: . Nienawidzę osób którę nic się na tym nie znają, i piszą takie durnoty jak ty. Że co ? Komputer służy do grania ? Powaliłes mnie tym ! :lol:
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

@tin pisze:
Traktor pisze:
iPhone – przygotowane przez Apple Inc. kieszonkowe urządzenie, oparte na systemie operacyjnym iOS mające pełnić funkcje telefonu komórkowego, platformy rozrywkowej, i komunikatora internetowego
to z wiki :P
Czy ty na prawdę bierzesz wszystko na serio? Ja w życiu tej gry nie dotknąłem :roll:
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

@tin pisze:
Obrazek
Sorry bardzo ale ten post był do Traktora.
I jeszcze coś, ty mi mówisz że komputer służy do GRANIA ? Komputery służą do wielu innych rzeczy w tym grania, czyli do rozrywki , a to jest najmniej ważną rzeczą.
Telefon nie dość że może uratować życie mi, np. coś mi się stanie, będę mógł zadzwonić po pogotowie.
Ale może też uratować życie innym ! Nawet tobie ! Jest zima, łatwo złamać nogę, jak dojdziesz do domu ? Trzeba zadzwonić do rodziców, jak już wspominałeś nie zawsze nosisz ze sobą telefon, i co zrobisz ? A więc poprosisz przypadkowego przechodnia, o co ? O skorzystanie z TELEFONU !
Myślę że taki przykład ci się podoba.
I jeszcze jedno, lepiej doucz się ortografii , bo marnie ci to idzię.
Co to miało znaczyć ? :
nosił wszędzie nie będę nosił
Nosił wszędzie nie będe nosił ? Cóż to za zdanie ? :mrgreen:
Nie wiem czy to była tylko literówka, czy u ciebie z ortografią coś jest nie tak, ale myślę że to drugie bardziej do ciebie pasuje :lol: . Nienawidzę osób którę nic się na tym nie znają, i piszą takie durnoty jak ty. Że co ? Komputer służy do grania ? Powaliłes mnie tym ! :lol:
A co? Rozrywka to nie granie? 8)
A ten błąd to nie koniec świata. :|
Z resztą komórka ma wiele funkcji więc służy do grania a nie tylko do ratowania życia. Traktujesz to urządzenie jak jakąś apteczkę. :roll:
Komórki nie służą do grania :!:
Taaa... To po co jest tam ta funkcja? :roll:
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Iphone nie służy do gier, tak jak zwyczajny telefon służy do ważnych celów. Jeden telefon może komuś uratować życie ! Rozumiesz to ? Ok , ja wiem że rozmawiam z tibijczykiem, ale są rzeczy ważniejsze niż głupiutkie gierki. Do grania to służy konsola, np. przenośna, w przypadku produktów apple to będzie to IPAD !!! Ipadem nie uratujesz nikogo, więc może służyć jako zabaweczka do grania w gry. A może jeszcze powiesz mi że komputer służy do grania ? Może dla ciebie tibijczyku, bo wiesz jeśli całe życie chcesz spędzić na graniu w gry , w twoim przypadku to chyba w Tibię , to najpierw się zastanów bo twoje całe życie może być stracone. I co poświęcisz je dla Tibii lub jakiejś innej głupiej gry ? Kto mnie popiera ? Czy jest jeszcze ktoś kto tak uważa ?[/quote]
iPhone – przygotowane przez Apple Inc. kieszonkowe urządzenie, oparte na systemie operacyjnym iOS mające pełnić funkcje telefonu komórkowego, platformy rozrywkowej, i komunikatora internetowego
to z wiki :P
Czy ty na prawdę bierzesz wszystko na serio? Ja w życiu tej gry nie dotknąłem :roll:[/quote]

Wikipedię może redagować każdy, chociaż dobrze jest napisane !
Telefon komórkowy - Tak pełni tą funkcję !
Platforma Rozrywkowa - Też , podobno Iphone jest zaliczany do konsol.
Ale i tak głównym celem jest wykorzystanie go jako telefonu, bo to najważniejsze.
ODPOWIEDZ