Pomocy

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
qba123123
Się Odezwał

Pomocy

Post autor: qba123123 »

proszę o pomoc byłem już na etapie uczenia sie ostatniego czaru (przed obroną muru po raz 3) gdy nie miałem wystarczająco żeby nauczyć sie ostatniego czaru i zbugowała mi sie gra. to przez to ze po wbiciu poziomu robilem dalej pare misji i dlatego. pomocy
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

jakie misje robiłeś?
wróciłem
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Pierwsza możliwość: musiałeś nie zabić jakiejś kury zagłady, wydaje mi się, że jest przy wejściu do Gulguldryka.

Druga możliwość: Gra niestety posiada bug. Jeżeli po nauczeniu się czaru klepsydra będzie nadal migać i pokonamy manekina ponownie, to gra uzna to jako naukę nowego czaru. Czyli zawsze trzeba pamiętać, że zanim przećwiczymy drugi raz jakiś czar, klepsydra NIE MOŻE być przesypana (nie może migać).

Bug można także używać dla swoich własnych korzyści. Opisałem go kiedyś w tym temacie: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=2485 .
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

aaa............ była jakaś przy gulguldryku.
wróciłem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”