Justin Bieber

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Justin Bieber

Post autor: @tin »

Co o nim sądzicie ? Bo ja go nie lubię ma z 17 lat a śpiewa jak baba (Powinien przejść mutacje).W dodatku dla niego najważniejsze są pieniądze bo wyjąka się i wystęka na scenie a potem dostaje kasę choć wcale nie umie śpiewać ! Michael Jackson to był ktoś,on tańczył tak jak nikt inny,śpiewał czuł rytm i sam komponował piosenki.Teraz ludzie porównują Justina Biebera do Michaela Jacksona a przecież wiadomo że Justin Bieber to nikt w porównaniu z Michaelem Jacksonem ! Że tak powiem ja na niego mówię BIMBER ! Tak jest JUSTIN BIMBER ! Możecie go nie znać (Znają go tylko nastolatki które mówią że och on jest taki piękny albo że pięknie śpiewa,mają tak gdzieś 9-14 lat.).W dodatku Justin Bieber,lub że tak powiem BIMBER robi innym pranie mózgu.Oto przykład: http://www.youtube.com/watch?v=IJwzbSZRU8A
No właśnie mam nadzieje że BIMBER zakończy swoją karierę.
Oto film jak on śpiewa,poprostu okropnie: http://www.youtube.com/watch?v=5yIGhsydtUQ
ON JEST BEZNADZIEJNY !!! JEGO FANI SŁUCHAJĄ GO TYLKO DLATEGO BO JEST TAKA MODA NA JUSTINKE BIMBER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
arturros
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: arturros »

Tym razem się z tobą zgadzam. Też nie lubie Bimbera szczerze wszystkie baby go lubią za to że jest taki przystojny, śpiewać nie umie według mnie :( . Ja nie jestem gejem i on mnie jakoś nie rusza. Jego Bejbe, bejbe jest na tej badziewnej płycie Brawo Hits 2010, z której większości piosenek słuchałbym tylko gdybym musiał jechać samochodem cały dzień.
Zamiast Bimbera posłuchajcie tej muzy:
http://www.youtube.com/watch?v=wavpWRK6IX8
Obrazek
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
Rayman:)
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: Rayman:) »

Zrobiłem z zdjęcia bibera tarcze do szczłek!Nieawidzę go :x
Obrazek
PORA NA PRZYDODĘ!
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

Re: Justin Bieber

Post autor: Playboii »

atin5555 pisze:Co o nim sądzicie ? Bo ja go nie lubię ma z 17 lat a śpiewa jak baba (Powinien przejść mutacje).W dodatku dla niego najważniejsze są pieniądze bo wyjąka się i wystęka na scenie a potem dostaje kasę choć wcale nie umie śpiewać ! Michael Jackson to był ktoś,on tańczył tak jak nikt inny,śpiewał czuł rytm i sam komponował piosenki.Teraz ludzie porównują Justina Biebera do Michaela Jacksona a przecież wiadomo że Justin Bieber to nikt w porównaniu z Michaelem Jacksonem ! Że tak powiem ja na niego mówię BIMBER ! Tak jest JUSTIN BIMBER ! Możecie go nie znać (Znają go tylko nastolatki które mówią że och on jest taki piękny albo że pięknie śpiewa,mają tak gdzieś 9-14 lat.).W dodatku Justin Bieber,lub że tak powiem BIMBER robi innym pranie mózgu.Oto przykład: http://www.youtube.com/watch?v=IJwzbSZRU8A
No właśnie mam nadzieje że BIMBER zakończy swoją karierę.
Oto film jak on śpiewa,poprostu okropnie: http://www.youtube.com/watch?v=5yIGhsydtUQ
ON JEST BEZNADZIEJNY !!! JEGO FANI SŁUCHAJĄ GO TYLKO DLATEGO BO JEST TAKA MODA NA JUSTINKE BIMBER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bieber to pajac! Nikt z moich przyjaciół go nie lubi ( do mich przyjaciół zaliczmy też mnie) Nie lubię go i tyle.
Byłem DAVIX :kuratoren:
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Ludzie... Bieber jest jeszcze młody i będzie dopiero się uczył śpiewu, a fakt faktem mutację będzie zmuszony przejść. Pamiętajcie, że Zac Efron przechodził ją w wieku 18 lat.
Tak szczerze, ja go nie lubię... ale zaraz nie będę wyjeżdżał z obrażaniem fanów, bo nie na tym to polega. Przyznam się, że pozostałe gwiazdy Disneya są fajniejsze niż on i je lubię, nawet Miey (szczególnie za "The Climb").
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
bobek11.99
Roz-kreca się

Post autor: bobek11.99 »

Kto to bieber?
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

bobek11.99 pisze:Kto to bieber?

Piosenkarz zamiast śpiewać stękający i piszczący :wink:
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

W zasadzie czy ktoś czytał jego biografię? Bieber sam się wypromował, bo wrzucał swoje utwory na youtube... a, że ktoś go wyłapał (czyt. disney) to już inna bajka.
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Sniff pisze:W zasadzie czy ktoś czytał jego biografię? Bieber sam się wypromował, bo wrzucał swoje utwory na youtube... a, że ktoś go wyłapał (czyt. disney) to już inna bajka.

Wiem :P
Ale on nie umie śpiewać :wink:
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

O mój Bosh! Jak słyszałem jego piosenkę to myślałem, że to baba.
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

O przepraszam. O to cała prawda o naszym ,, Justinie Bieberze". Echhh...
http://www.widelec.pl/widelec/1,99759,8 ... berze.html
:twisted:
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

A i jeszcze coś. Zwróćcie uwagę na tytuły utworów typu: ,,baby, kiss me"
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Nie interesuję się, nie słucham, znam tylko z opowieści, widziałem gębę gdzieś. Słyszałem kawałek piosenki - Faktycznie to nie był męski głos.
Jak dla mnie jako piosenkarz NIE ISTNIEJE...

:)
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
xaver2
Roz-kreca się

Post autor: xaver2 »

Możecie mnie uważać za kogo chcecie,ale ja powiem że seryjnie lubie go.
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

xaver2 pisze:Możecie mnie uważać za kogo chcecie,ale ja powiem że seryjnie lubie go.
O gustach się nie dyskutuje, możesz go lubić albo nie lubić. Ja tego typu muzyki nie lubię i nawet nie będę komentował, ty lubisz i jest okej...
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
ODPOWIEDZ