Co było dla was najtrudniejsze w RIMS?

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
Awatar użytkownika
damian2221
Stawia Opór

Post autor: damian2221 »

Dla mnie zbiorniki i pamiątki.Król była łatwizna ;D.
Awatar użytkownika
manik199
Roz-kreca się

Post autor: manik199 »

jak wyciągnąć magnez ???
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Co było dla was najtrudniejsze w RIMS?

Post autor: Autor8 »

@odkop
No, muszę przyznać, że RiMS było dosyć trudną grą. Najwięcej trudności sprawiła mi cała lokalizacja ze śluzami. Według mnie nie została zbyt dobrze zrobiona, o czym świadczy fakt, że właśnie tam pojawiał się u niektórych bardzo poważny bug. No cóż, nie wiedziałem, co mam tam zrobić. Ostatecznie jakoś mi się to udało. Mówiąc "lokalizacja ze śluzami" mam też na myśli pomnik rewolucji, którego rozwiązywanie jakoś też niezbyt mi szło.
Dalej... trzeba wspomnieć o pamiątkach. Nadal nie wiem, jakim cudem udało mi się to rozwikłać.
No, jeszcze wspomnę o instrumentach we wnętrzu Pragada. Kolejny dziadowsko trudny element.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

RiMS to jeden wielki bagaż trudności, który po jakimś czasie udało mi się pokonać. Podobnie jak Autorowi, mi największą trudność sprawiała lokalizacja ze śluzami, gdy mieliśmy wyciągnąć ten magnes, aby później zdemaskować burmistrza (i teraz mnie zastanawia to, czy Burmistrz nie miał w kombinezonie przypadkiem jakiegoś metalu, bo tak to wyglądało, ale to już zahacza o inny temat). To był bardzo poważny błąd i niedopracowanie ze strony Aidem Media, ponieważ wielu ludzi grających w to miało nie lada problem z tym. Bo kto się domyśli, że trzeba było tylko pogadać z Fernandem i Alfredem, aby to wszystko się jakoś potoczyło? Zgaduję, że nikt. I ten bug tak będzie już do końca świata i psuł trochę krwi graczom, niestety.
Reszta była w miarę, ale wnętrze Pragada było trochę trudne, w szczególności instrumenty. Ale jakoś dałem radę, z małą pomocą forum.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Reksio20
Stawia Opór

Post autor: Reksio20 »

Zdecydowanie pamiątki
Awatar użytkownika
Kreton Polski
Bywalec Nory

Post autor: Kreton Polski »

Pomnik i labirynty (zawsze przewijalem bo nie dawalem rady)
Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
ODPOWIEDZ