Outro

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Outro

Post autor: nieznany »

Co sądzicie o zakończeniu RiMS? Tylko nie biadolcie bez przerwy nad brakiem scenek końcowych-do narzekania na to jest inny temat. Mi chodzi o scenę zdemaskowania burmistrza.
Fajne było, jak burmistrz dopiero po paru słowach przysięgi zrozumiał, że coś jest nie tak :) Minusem sceny jest to, że po wiwacie ,,Wiwat król!" nie nastąpiło ,,Wiwat Konstytucja!", byłaby dodatkowa parodia.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Mnie zastanawia "To twoja wina, Janusz!" Szczur-burmistrz nazywał się więc Janusz, podobnie, jak zastępca kapitana O'Gryzka.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Znów coś znalazłem! Kiedy król odprawiał szczury, ktoś z tłumu krzyknął ,,Powrót króla"!
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
ODPOWIEDZ