Lubisz oglądać Włatcuf Móch ?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Lubisz oglądać Włatcuf Móch ?

Post autor: @tin »

Bo ja uwielbiam! :D
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Ja tam nie lubię. Zwykła głupota.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Hahahaha

Post autor: @tin »

Dominik pisze:Ja tam nie lubię. Zwykła głupota.

Pewnie tego nie rozumiesz,żeby to się komuś podobało trzeba rozumieć treść!
:D
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Rozumiem i nie widzę w tym nic śmiesznego. Serial niestety jest nudny, nie potrafi zaoferować widzowi niczego ciekawego, jedynie prostacki humor. Sama treść poszczególnych odcinków jest bardzo słaba, brakuje interesujących spostrzeżeń, ciekawych gagów opartych na tematyce danego odcinka. Nawet jeśli twórcy poruszają ciekawy temat, to nie potrafią z nim nic zrobić. Dana problematyka jest ledwie ruszona, a puenta i tak sprowadzi się do kilku głupkowatych tekstów, które nic nie wnoszą. Humor wciąż sprowadza się do coraz to bardziej durnych lub chamskich odzywek bohaterów albo do idiotycznych zachowań debila-Czesia. :roll:
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Dominik pisze:Rozumiem i nie widzę w tym nic śmiesznego. Serial niestety jest nudny, nie potrafi zaoferować widzowi niczego ciekawego, jedynie prostacki humor. Sama treść poszczególnych odcinków jest bardzo słaba, brakuje interesujących spostrzeżeń, ciekawych gagów opartych na tematyce danego odcinka. Nawet jeśli twórcy poruszają ciekawy temat, to nie potrafią z nim nic zrobić. Dana problematyka jest ledwie ruszona, a puenta i tak sprowadzi się do kilku głupkowatych tekstów, które nic nie wnoszą. Humor wciąż sprowadza się do coraz to bardziej durnych lub chamskich odzywek bohaterów albo do idiotycznych zachowań debila-Czesia. :roll:
Zgadzam się . Niby to bajka dla dorosłych , a i tak tylko oglądają to dzieci ( z reguły : neo , tibi itp. ), bo to na nich poziomie jest . Humor jest żałosny .
Niektóre 5 latki myślą , że kozaczą bo to oglądają . Sam looknąłem na parę odcinków , ale nie zachwycają.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Bromba1999
Bywalec Nory

Post autor: Bromba1999 »

Nie podoba mi się.Denny humor z przekleństwami.Żałosne...
Pozdrawiam całe forum Bromba1999
Jeżeli ktoś ma jakiś problem z grą sims 2 lub 3 chętnie pomogę.
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

Po 1 był taki temat a po 2 to jest debilne za przeproszeniem. Co wy tu takiego widzicie? Przekleństwa, przemoc, naśmiewanie się z poważnych rzeczy np odcinek 9. I gdzie wy tu macie humor? Chyba was te błędy rozśmieszyły. Odcinki robią się coraz bardziej dziecinne i wg mnie to tylko namawia dzieci aby to oglądały.
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

Ja nie lubię.
Obrazek
Awatar użytkownika
Żelo
Bardzo Stary Norman

Post autor: Żelo »

Powrót Żela (po raz 20 xD )
ODPOWIEDZ