nowa plansza, która posłuży do filmiku wieńczącego grę

III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Ja też mam trochę kasy.donat98 pisze:Ja się zgłoszę, jak będę miał IPada (zostało z Komunii trochę kasy). Oczywiście nie kupię go tylko dla RitCoS (Rex-the City of SeCrets).
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Ale oni to robią raczej po to, żeby przyzwoicie wyglądało na iPadzie. Jednak zgodzę się z Tobą - nie ma co się użalać nad pierwszą częścią serii, a nikt się nad RiSP nie użalał. Nie chodzi mi o grafikę lub o grę, tylko o jej niezadowalającą długość itp.Roostar pisze:Co prawda o wiele bardzie napewno byłbym ja i mysle ze inni fani tez zadowolony z nowej czesci reksia, a nie odnawianego(choc bardzo ładnie) Miasta Sekretow. Jestem bardzo zawiedziony ze Tworcy odnawiaja grę która na pewno hitem nie była i poswiecaja na to mnóstwo czasu zamiast wziac sie i zrobic gre juz z wyglądem RIMS ale znacznie bardziej dopracowana- nie chodzi mi tu o grafikę.
dawid6 pisze:Mam pytanie:
Jak będzie przesyłane nowe RiMS, przez e-maila?
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015