POWAŻNE BŁEDY W REKSIO I CZARODZIEJE!! DO TWÓRCÓW GRY!

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

AREK17 pisze:Ja mam taki błąd że kiedy na ekranie jest lądowisko to jak włączę kartę śledztwa i ją wyłączę to lecę do piklibi. POMOCY:cry::(
To włącz ją gdzie indziej >.>

Ja mam podobny problem.
Jak Jak jestem w mieście to jak biorę menu i wyłączam to gdzieś Reksio leci.
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

To zapisujcie grę, wtedy w takich sytuacjach będzie można wczytać.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Takie drobny błąd jest. Jak Reksiem (Bez Kretesa) idę do piwnicy, to Kretes odzywa się, pomimo iż go tam nie ma.
Tak samo w Krainie Bajek, jak oddałem Gadający Kamień to w niektórych miejscach mówi.
Obrazek
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Funciek pisze:Takie drobny błąd jest. Jak Reksiem (Bez Kretesa) idę do piwnicy, to Kretes odzywa się, pomimo iż go tam nie ma.
Nie tylko ty to odkryłeś, już dawno gdzieś o tym napisałem.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Dziwny błąd. W Piklibii wziąłem kartę, zapytałem Spielmaustera o TKTPM, nauczyłem się kilku zaklęć, popytałem wszystkich i dalej nie ma platformy do Bobroru. Poleciałem do Piklibii, wyczerpałem dialogi i dalej to samo. Koniec gry?
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Przegrałeś w RiC. xD (żart)

Może w uniwersytecie musisz coś zrobić? Pokonać jakąś kurę na przykład. Pamiętam że chyba przy wejściu głównym (o ile to jest główne i o ile mnie pamięć nie myli), po powrocie z piklibii jest gęś do pokonania. Obejdź cały uniwersytet też może. :wink:

PS. Albo cały magiks przeszukaj.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Artur pisze:Przegrałeś w RiC. xD (żart)

Może w uniwersytecie musisz coś zrobić? Pokonać jakąś kurę na przykład. Pamiętam że chyba przy wejściu głównym (o ile to jest główne i o ile mnie pamięć nie myli), po powrocie z piklibii jest gęś do pokonania. Obejdź cały uniwersytet też może. :wink:

PS. Albo cały magiks przeszukaj.
Była tam przy wejściu to ją pokonałem. U Serpentusa wszystkie zaklęcia ogarnąłem. Jedynie tylko Burektor nie mówi o ataku drobiu (o ile pamiętam to powinien).
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Może musisz się spytać o coś Gulguldryka? A u Burektora wyczerpałeś pytania?
Awatar użytkownika
kongrim
Roz-krecony

Post autor: kongrim »

Chyba nie trzeba mieć platformy do Bobroru . Bo jeśli dobrze pamietam to ja nie potrzebowałem jej , żeby polecieć .
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

kongrim pisze:Chyba nie trzeba mieć platformy do Bobroru . Bo jeśli dobrze pamietam to ja nie potrzebowałem jej , żeby polecieć .
Do każdej z krain trzeba mieć...
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Artur pisze:Może musisz się spytać o coś Gulguldryka? A u Burektora wyczerpałeś pytania?
Gulguldryka pytałem o TKTPM. U Burektora nie wyczerpałem pytań, lecz pytałem się o TKTPM.

kongrim pisze:Chyba nie trzeba mieć platformy do Bobroru . Bo jeśli dobrze pamietam to ja nie potrzebowałem jej , żeby polecieć .
Chodzi o Krainę Bajek? Bo w grze jak dobrze idzie to automatycznie usuwa się platforma z Piklibii a pojawia się do Bobroru i Krainy Bajek.
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Funciek pisze:Gulguldryka pytałem o TKTPM. U Burektora nie wyczerpałem pytań, lecz pytałem się o TKTPM.
Zawsze tak robisz, że nie wyczerpujesz pytań u Burektora i wszystko jest w porządku?
Awatar użytkownika
Żelo
Bardzo Stary Norman

Post autor: Żelo »

Mi się żaden z tych 2 błędów nie pojawił nawet prubowałem wywołać ten błąd ale nic :lol: .Po wielu trudach wruciłem z pustymi rękami(nie pojawił się żaden...xD)
Powrót Żela (po raz 20 xD )
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Artur pisze:
Funciek pisze:Gulguldryka pytałem o TKTPM. U Burektora nie wyczerpałem pytań, lecz pytałem się o TKTPM.
Zawsze tak robisz, że nie wyczerpujesz pytań u Burektora i wszystko jest w porządku?
Raczej tak.
Obrazek
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

To dziwne. A kiedy popytałeś wszystkich na uniwersytecie pojawiła się sama platforma do Krainy Bajek?
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
ODPOWIEDZ