Wasze natręctwa i dziwactwa

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Post autor: Frog98 »

Zapomniałem dodać, że jak mi się w szkole nudzi, to zwykle kładę się na ławkę i wyglądam jakbym spał lub płakał.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Ja mam takie natręctwo, że jeżeli w ciągu dnia nie sięgnę po dobrą książkę - bardzo się źle czuje, dosłownie. ;)
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

To natręctwo, Sniff? Ja tak nie sądzę. Dziwactwo chyba też nie. Gdybym uważał je za któreś z nich, to też bym dopisał, mam to samo.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

Ostatnio mam takie coś, że jak jestem sam w domu to na cały głos przeklinam :? Jakoś tak lepiej wtedy ;d
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

- nie lubię przebywać wśród obcych ludzi
- czasami dziwnie mryga mi się lewa powieka (tak sama z siebie i strasznie szybko)
- jak ktoś do mnie przyjdzie z dziećmi to tym dzieciom pokazuję Reksie
- bez przerwy czytam książki
- jak gdzieś wejdę to przymykam drzwi
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Wasze natręctwa i dziwactwa

Post autor: Matek »

Ja mam dwa, ale za to dość dziwne.
Jak wchodzę do jakiegoś pokoju w moim domu muszę się potknąć, zaliczyć glebę lub się ślizgnąć.
Zawsze przy komputerze lub przy obiedzie gryzę swoją rękę.
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

Post autor: Guard »

Lubię czytać o survival-horrorach (grach), ale nie lubię w nie grać.
Jak jestem przy biurku, lubię kłaść na nim nogi.
Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?
Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam!
Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt.
PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Obrazek
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

Zawsze, ale to zawsze zamykam za sobą drzwi. Przy otwartych czuję się nieswojo.
Mam jeszcze takie coś, co na prawdę ciężko mi dobrze wytłumaczyć. Bardzo często jestem czegoś ogromną fanką. Nie zliczę nawet ile tego było, ale do tej pory ok.50, może więcej. Gdy tylko o czymś usłyszę, doszukuję się, a potem to staje się jakimś takim uzależnieniem, często o tym myślę, rysuję, piszę. Coś takiego, co mam do Reksia, tylko, że akurat on jest takim wyjątkiem od reguły. A tą regułą jest, że te tak jakby uzależnienie przechodzi w uzależnienie od czegoś innego. Ostatnio to był jakiś serial, teraz książka. Bardzo nie lubię u siebie tej cechy, przez nią wydaje mi się, że jestem dziecinna, bo najczęściej są to właśnie rzeczy dla dzieci. Jak mamie powiedziałam, że chcę taką książkę, to zdziwiła się bardzo. A wam nie powiem, bo byście się śmiali. Takie uzależnienie, najdłuższe trwało ok. 2, może 3 lat. A najkrótsze miesiąc. Naprawdę nie lubię taj cechy. Może jest ze mną coś nie tak?
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Nika pisze:Zawsze, ale to zawsze zamykam za sobą drzwi. Przy otwartych czuję się nieswojo.
Mam jeszcze takie coś, co na prawdę ciężko mi dobrze wytłumaczyć. Bardzo często jestem czegoś ogromną fanką. Nie zliczę nawet ile tego było, ale do tej pory ok.50, może więcej. Gdy tylko o czymś usłyszę, doszukuję się, a potem to staje się jakimś takim uzależnieniem, często o tym myślę, rysuję, piszę. Coś takiego, co mam do Reksia, tylko, że akurat on jest takim wyjątkiem od reguły. A tą regułą jest, że te tak jakby uzależnienie przechodzi w uzależnienie od czegoś innego. Ostatnio to był jakiś serial, teraz książka. Bardzo nie lubię u siebie tej cechy, przez nią wydaje mi się, że jestem dziecinna, bo najczęściej są to właśnie rzeczy dla dzieci. Jak mamie powiedziałam, że chcę taką książkę, to zdziwiła się bardzo. A wam nie powiem, bo byście się śmiali. Takie uzależnienie, najdłuższe trwało ok. 2, może 3 lat. A najkrótsze miesiąc. Naprawdę nie lubię taj cechy. Może jest ze mną coś nie tak?
Tzw. Syndrom Pana Ropucha. 8)
Obrazek
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Po prostu była taka postać w ,,O tym szumią wierzby", takiej książce. Gadające zwierzęta z osiemnastego wieku i takie klimaty. Metodycznie i błyskawicznie zmieniał obiekt, na którego punkcie miał manię.
Obrazek
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Witajcie w klubie zamykających drzwi :P
Gdy jestem na korytarzu, to chodzę tam i z powrotem.
Moje opowieści powstają w czasie takich chodów, układam je chodząc.
Kiedy chodzę lubię se nucić dawny hymn Niemców i hymn RosjiRadzieckiej xd
Często słyszę swoje imię w wołaczu. Dziwne, me imię nie jest zbyt znane.
ODPOWIEDZ