Wasze przygody

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Dzisiaj (właściwie przed chwilą) miałem bardzo dziwną przygodę. Byłem z siostrą na dworze i ta chciała pojeździć na rowerze i potrzebny był jej kask. Poszłem do warsztatu i gdy szukałem w starych rupieciach kasku, ktoś mnie zamknął w warsztacie! Znalazłem kask i chciałem wyjść. Wtedy zorientowałem się, że jestem zamknięty. Próbowałem się wydostać, ale nic. Otwarcie okna było niemożliwe. Na chwilę usiadłem na jakimś starym krześle i myślałem jak tu wyjść. Na szczęście zauważyłem, że na stole leży komórka taty. Musiał ją zostawić. Zadzwoniłem więc do mamy, która była w domu i ta przyszła mi otworzyć.
Nie wiem kto mnie zamknął, ale mogła to być moja siostra, ale ta mówi, że bawiła się w piaskownicy, bo już nie chciała jeździć rowerem. Ale ona jest chyba za mała, żeby dosięgnąć do tej wysokiej klamki, która wypadła od wewnątrz. Może się dowiem kto to był.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Pewnie po prostu się zatrzasnąłeś.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Nie zatrzasnąłem się, drzwi były zablokowane (wziąłem pod uwagę, że mogę się zatrzasnąć) krzesłem. Ktoś musiał je odsunąć. A krzesło stało później obok drzwi wejściowych.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

"Są na rzeczy na tym świecie, które sie fizjologom nie śniło". :wink:

Ale wiatr, pies mógł odsunąć krzesło.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Raczej twój cytat byłby bliżej prawdy, bo wejście do warsztatu jest tuż obok domu, a z drugiej strony jest garaż, a kawałek dalej mamy szopę. Pies nie mógł wejść na podwórko, furtka była zamknięta, jak i drzwi od garażu.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Może jakiś twój kolega chciał ci zrobić kawał?
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Moi koledzy wyjątkowo do mnie nie przyszli. Trzeba zauważyć też że trochę mają drogi do mojego domu i raczej nie chciałoby się im ruszyć dla takiego (według nich) marnego kawału. Więc raczej opcja odpada.
Awatar użytkownika
reksio000
Bywalec Nory

Post autor: reksio000 »

a może ktoś z twoich rodziców zrobił ci kawał
ta strona jest genialna
http://stworzwirusa.tk/473/budzio
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Nie, tata nie ma zwyczaju robienia kawałów, a mama coś oglądała w telewizji, więc to też raczej odpada.
Awatar użytkownika
Shlafrok Holmes
Starszy Norman

Re: Wasze przygody

Post autor: Shlafrok Holmes »

Jeju pamiętam jak raz nauczyciel mnie zamknął w klasie i w zamian dał mi 6 na koniec roku :D
Obrazek
polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Wasze przygody

Post autor: Matek »

Ja kiedyś idę sobie do szkoły, potknąłem się i wpadłem do kałuży. Byłem cały gdy wracałem do domu jechał duży tir i mnie ochlapał wodą z kałuży. :lol: Dalej nie mogę się pozbierać do kupy. :oops:
ODPOWIEDZ