Sny o Reksiu

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

mi sie śniło że grałem w RIC i wszedłem do gabinetu snejka i snejk mnie ugryzł
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Mnie się śniło, że idę ulicą a na ladzie sklepowej widzę nowe gry z Reksia- nowa seria. Co dziwne na każdym pudełku był Burektor Mateusz :?
Obrazek
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

Ostatnio coś miałem, że jechałem samochodem i wyskoczyłem z niego. Po chwili samochód rozbił się i przyszli Serpentus Snake, Gulguldryk i Spielmauster. No i weszli do opusczonej chaty wywoływać duchy.

Dzisiaj coś mnie się śniło, że idę do domu, wchodzę a tu Waldi Mors i coś, że on mi pokazuje coś czego nie zna nikt.
Obrazek
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

Post autor: Playboii »

a ja miałem sen że reksio ja waldi i burektor walczymy z całą resztą czarodziejów i że kretes i kogut wynalazca nam zaczęli pomagać i kw skonstrółował miecz świetlny i stałem się panem galaktyki aidem media
Byłem DAVIX :kuratoren:
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

Rozwinę tamten sen bo go sobie przypomniałem.

Wracałem sobie z miasta do domu i wchodząc szedł tam Waldi Mors. Ja do niego mówię dzień dobry, a on stwierdził, że jestem git i poszliśmy do mojego pokoju i pokazał mi "coś czego nie widział nikt". Dalej coś mnie oświeciło i się obudziłem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Dzisiaj miałem też sen, trochę dziwny.

Gram sobie w RiKN, a nagle wciąga mnie do środka gry i jestem mumionkiem i zabijam Kretesa :P . Ten nie może mnie przejść, a gdy przestaje szukać tablicy, to ja wychodzę z planszy i go gonię. Później wpadliśmy do rzeki i nas Kapitan Nemo wyłowił.

:lol:
ODPOWIEDZ