Jaki jest kod do gry z Reksiem / Zgubiła mi się książeczka

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Post autor: Bartek »

Już wysłałem e-mail. Ile będe czekał na odpowiedż?
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Po co wysyłać?
I tak wszystko jest w Google.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

dawid6 pisze:Po co wysyłać?
I tak wszystko jest w Google.
:shock: Co ty mówisz? :shock:
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

O tym że przy czytaniu jakiejkolwiek recenzji Reksia w komentarzach jest prawie zawsze pytanie ''jaki jest do tego kod?'' i odpowiedź. A żeby nie mieć problemów warto zapisać gdzieś sobie kod, żeby w przypadku zgubienia książeczki mieć go. Ja tak zrobiłem i gdy ostatnio mi się książeczka od RiC zgubiła (na szczęście się odnalazła) to miałem kod i mogłem grać.
Awatar użytkownika
nie wracaj więcej
Roz-kreca się

Post autor: nie wracaj więcej »

Wiecie ja już wszystkie książeczki pogubiłem. Ale to nic. Wszystkie kody znam na pamięć. :)
wyślij sms o treści więcej pod numer 89653 a porozmawiasz ze swoim idolem NIE WRACAJ WIĘCEJ!
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

nie wracaj więcej pisze:Wiecie ja już wszystkie książeczki pogubiłem. Ale to nic. Wszystkie kody znam na pamięć. :)
Ja tak samo.
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
czaduwak2
Roz-kreca się

Post autor: czaduwak2 »

a co jak ktoś ma z tej nowej serii "przygody reksia" (od risp do rikn za 12.99)?????????????????????????????????????
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Werus pisze:Ej, to, że komuś się zgubiła książeczka, to nie znaczy, że jest piratem. Ja osobiście gubię cyklicznie książeczki od Reksi co 2 tygodnie i co 2 tygodnie je znajduję. A Reksie mam oryginalne. A wiecie, że na Allegro można kupić od Aidem Nemo za 29,00?

Ja zgubiłem już wszystkie książeczki :D !
A,i słyszałem kiedyś że Reksie w serii K.I.D.S nie mają książeczek!
Mam wszystkie reksie oryginały,a z K.I.D.S mam tylko Tajemnice Trzeciego Wymiaru.I jeszcze Miasto Sekretów nie ma żadnego kodu!Ja myślę że powinni jednak wprowadzić te funkcje rejestrowania przez internet. :)
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
manik199
Roz-kreca się

Post autor: manik199 »

co jak co ale głupie są kody a i ten nowy system w RiKN też nie wymiata a w RIKWA, RIKTTW, i RiMS nie mają żadnych kodów dajcie grę na Steam wtedy piraci będą mieli problemy :)
ehhh podobno Pluton przestał być Planetą
<script src='http://img844.imageshack.us/shareable/?i=czasofa.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Obrazek</noscript>

Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a>
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

manik199 pisze:co jak co ale głupie są kody a i ten nowy system w RiKN też nie wymiata a w RIKWA, RIKTTW, i RiMS nie mają żadnych kodów dajcie grę na Steam wtedy piraci będą mieli problemy :)
Fajnie. A za pośrednictwem steama będziesz ściągał plik mający 600 mb albo 1 gb?
Obrazek
Awatar użytkownika
manik199
Roz-kreca się

Post autor: manik199 »

Funciek pisze:
manik199 pisze:co jak co ale głupie są kody a i ten nowy system w RiKN też nie wymiata a w RIKWA, RIKTTW, i RiMS nie mają żadnych kodów dajcie grę na Steam wtedy piraci będą mieli problemy :)
Fajnie. A za pośrednictwem steama będziesz ściągał plik mający 600 mb albo 1 gb?
ale trzeba mieć własnego !CD KEY! żeby pobrać grę np. cs 1.6 albo żeby zainstalować mafie 2 lub CoDMW2.
Д & ϗ ψ Ж ـش -hehe potrafisz ??
ehhh podobno Pluton przestał być Planetą
<script src='http://img844.imageshack.us/shareable/?i=czasofa.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Obrazek</noscript>

Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a>
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Re:

Post autor: reksio2 »

@tin pisze:
Werus pisze:Ej, to, że komuś się zgubiła książeczka, to nie znaczy, że jest piratem. Ja osobiście gubię cyklicznie książeczki od Reksi co 2 tygodnie i co 2 tygodnie je znajduję. A Reksie mam oryginalne. A wiecie, że na Allegro można kupić od Aidem Nemo za 29,00?

Ja zgubiłem już wszystkie książeczki :D !
A,i słyszałem kiedyś że Reksie w serii K.I.D.S nie mają książeczek!
Mam wszystkie reksie oryginały,a z K.I.D.S mam tylko Tajemnice Trzeciego Wymiaru.I jeszcze Miasto Sekretów nie ma żadnego kodu!Ja myślę że powinni jednak wprowadzić te funkcje rejestrowania przez internet. :)
w K.I.D.S. mają książki!
wróciłem
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

Re: Jaki jest kod do gry z Reksiem / Zgubiła mi się książecz

Post autor: mwarw »

:?: :?: nie wiem o jakich kodach mówicie, bo ja mam RISP i nie mam zadnego kodu :!: :!: :!:
Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

A w którym miejscu jesteś? Jak się ma nieodblokowaną grę, to bez kodu nie dojdziesz dalej, niż na plażę.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Jeśli się nie mylę, w grach z tej gazety z Reksiem nie ma już żadnych kodów.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
ODPOWIEDZ