Dlaczego?

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Doktor Jones
Starszy Norman
Kontakt:

Dlaczego?

Post autor: Doktor Jones »

Witajcie.
Założyłem ten temat aby rozpocząć pewną dyskusję....
Dlaczego użytkownicy odchodzą oraz dlaczego chcą aby ich usuwali?
Przecież nasze forum jest naprawdę fajne.
Jak myślicie?
Dlaczego tak się czasem dzieje?

http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=3933
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... t=przybysz
Przykłady.....
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Bo może nie mają czasu . Są zmęczeni szkołą . Uważają to już za bardzo dziecinne . Mają dosyć spamerów . Z powodu kłotni na forum . Z powodu poczucia się obrażonym . To są tylko przykłady . Można by jeszcze wiele wymieniać .
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
arturros
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: arturros »

Ech... Na reksia nigdy nie będzie się za starym. Ja często gram w reksia i zachwyca mnie geniusz Krzysztofa Hynrykiewicza i całej spółki. Stworzenie gier przygodowych takiego kalibru inspiruje i mnie do tworzenia przygodówek i powinno inspirować innych urzytkowników. To właśnie dzięki Reksiowi kret zaistniał w mojej wyobraźni. To dzięki nim poznałem Kretiego i z milczącego dyktowatego kreta przemieniłem go w bohatera, wojownika, który potrafi prawie wszystko. Jeżeli ktoś patrzył na mój komiks to zauważył w jaki sposób rysuje kreta. I to wszystko dzięki tej "Banalnej serii gier dla dzieci". Mówiąc o reksiu nawiąziuje i do tego foum. Forum, które powinno skupiać u siebie 7 latków i nawet 18 latków. Którzy mają wspólną pasje "dzielenego psa reksia". To tyle co chciałem powiedzieć.
Obrazek
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
Żelo
Bardzo Stary Norman

Post autor: Żelo »

Ja też nie zawsze mam czas wchodzić np. wczoraj i przedwczoraj mnie nie było :cry:
Powrót Żela (po raz 20 xD )
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Fakt. Dochodzi jeszcze zbieg okoliczności, jak w przypadku przybysza-nie ma już dostępu do internetu i może jedynie z kafejki internetowej. Jednak ci, którzy mimo wszystko uwielbiają forum, wracają zawsze, kiedy tylko mogą.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Przybysz
Lider Podziemia

Re: Dlaczego?

Post autor: Przybysz »

Niektórzy odchodzą bo nie mają czasu, inni bo nie mają czasu, następni bo zostali zbanowani, obrazili się, zapomnieli o forum, nie odpowiada im towarzystwo userów, nie odpowiada im charakter forum - bo to każdy człowiek musi lubić Reksia? Innym forum zdaje się nudne i są wreszcie tacy którzy wolą fora internetowe gdzie mogą sobie inteligentnie, spokojnie porozmawiać na wysokim poziomie - bez udziału spamujących dzieci chcących mieć moda.

Powodów jest jeszcze co najmniej kilka.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Ja zdecydowanie mniej wchodzę.Na początku każdego dnia byłem na forum około 4 godzin.Teraz przez naukę Rodzice założyli hasło na kompa i :cry: :cry:
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Post autor: Frog98 »

"Chasło" XD

Dobrze mówią spidi, arturros i inni.
Ale chyba największy powód to brak czasu.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Ja się zastanawiam nad odejściem ale raczej nie...na razie nie mam tak dużo nauki :P
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
spidi

Nie no znowu bedzie przychodziła moda na odchodzenie :D Wg. ,mnie głownym powodem odchodzenia to brak czasu i przychodzenie spamerów , którzy odstraszają userów .
Chaos niszczę zgnilizną
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

spidi ma rację, zapomniałem dodać ataku spamerów.

No bo komu chce się rejestrować na forum z Xaverem?
Awatar użytkownika
spidi

Nie tylko z nim :) . Każdy z nas był na początku małym spamerkiem i noobkiem , dzięki pomocy moderatorów i starszych userów przeszliśmy na dobrą stronnę , chociaż nie wszyscy , nie którzy byli na starcie skazani na spamerstwo . :D
Chaos niszczę zgnilizną
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Masz całkowitą rację.
To dzięki innym użytkownikom
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Z wszystkiego się prędzej czy później wyrasta :P. Czy tego chcemy czy nie. A takie forum prędzej czy później się każdemu znudzi. Zawsze jest tak, że ktoś przychodzi, a ktoś przychodzi :P. Nie ma co się oszukiwać, PR są głównie nastawione dla małych dzieci.
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
spidi

xDominik pisze:Z wszystkiego się prędzej czy później wyrasta :P. Czy tego chcemy czy nie. A takie forum prędzej czy później się każdemu znudzi. Zawsze jest tak, że ktoś przychodzi, a ktoś odchodzi :P. Nie ma co się oszukiwać, PR są głównie nastawione dla małych dzieci.
W sumie masz racje , ale i są tacy co nie chcą odchodzić , ani prędzej czy później :D . Może też być taki problem , że ktoś się forum wstydzi . Ze mnie się niektórzy śmieją , że gram w Reksia , ale mam to tam gdzie słońce nie dochodzi :D
Chaos niszczę zgnilizną
Pozdrawiam Spidi.
Zablokowany