Powiedz mi, czy ty jesteś takim IDIOTĄ, że nie zauważasz wspólności do prawdziwych osób i próby ośmieszenia ich?Grześ pisze:Hmm, nie wiem dlaczego komiks obraża Johannę?
To jest komiks, w którym występuje przerobiona szczurzyca z avatara Johanny. Nie jest wymienione jej imię. Ciekawe dlaczego nagle to przeszkadza, skoro szczurzyca jest już od kilku odcinków.
IMO ten odcinek jest na wyższym poziomie humoru od innych. Nie zauważyłem braku akcji, której jest całkiem sporo.
No więc UfoKura to mój avatar, a szczurzyca jest Johanny, tak? Oba avki występują w zmodyfikowanej wersji. Również zachowania pseudobohaterów są takie, jak uważa Bot w realu. Uważa, że jestem sługusem Jo, jak również Sokarisa i Euresandy.
Euresanda - bardzo wiele zrobiła dla forum, była od zawsze. Nie wiem dlaczego jeszcze jej nie wyrzuciłeś w ogóle z moderatorium, przecież jesteś najwyżej, nie zdziwiłbym się.
Sokaris - Sam nie pochwalam jego postępowań, jednak nie można ukryć, że chciał dobrze, zbytnio się chłopak angażował, i z jego dobrych chęci wyszło bagno. Sam nawet przeprosił, co jest już w dzisiejszych czasach rzadko spotykane. No i co do niego w ogóle według was nie mogę mieć swojego zdania, mam do Sokarisa szacunek, a wy jak banda świń wyzywacie mnie od sługusów, i się potem dziwicie, że chcemy wam powiedzieć stop -.-
Johanna - aczkolwiek się na moda nie nadaje, tak samo jak ja, nie zasługuje na takie traktowanie, jak również wy nie zasługujecie, ale cóż - oko za oko, ząb za ząb.
Nalegam, bot,
PRZESTAŃ, PROSZĘ,
bo to już nie jest śmieszne.

Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD 

Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań