Odwołać Euresandę!

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany

Czy chcesz aby Euresanda była nadal adminem?

Tak
5
36%
Nie
9
64%

Liczba głosów: 14

Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Odwołać Euresandę!

Post autor: Traktor »

Czy nie widzicie, że ona nic nie robi? Że robi wszystko wbrew regulaminowi, aby pomóc użytkownikom?!?
Właśnie. Ona źle sprawuje się w obowiązkach moderatorskich, tym bardziej nie pasuje na admina, a już najgorsze jet to, że zadaje się ze szczurami. Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To wszystko jest nie do pomyślenia, więc proszę moderatorium o stwierdzenie, czy mogą to zrobić. Również załączam ankietę dla użytkowników, czy chcą nadal Eure jako admina.

z/w
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Bakkaa ... Nie ma 3 dni , a wy jak zwykle :D
Widzę , że masz emblemat mój ( nu nu ) . Coż ja tam nie znam co się działo jak mnie nie było , ale uważam , że Euresanda jest dobra jako admin . nie narzekam . To tyle . A i m ój biedny emblemat nowy ...
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Emblemat mam szczura, ponieważ, yyy, no wiecie ;p
Prosiłbym też o wyjaśnianie swojego zdania.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Masz ci los, sługusy S.Z.C.Z.U.R.a (Socjalistyczny Związek Całkowicie Złukaszenkowionych Użyszkodników Ruskich, corpyight by bot) tłuką samych siebie! Naprawdę, to się robi żałosne. Nie minęło kilka tygodni i ktoś wywala wszystko na wierzch.
Jeśli już zechcecie zwalić Eure z tronu, tfu, admina, to się nie mieszam w sprawy polityczne tej partii. Jestem z K.U.R.A. (Kopnięta, Ukraińska Rada Antyrewolucjonistów, corpyight by nieznany).
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

No dobra, dobra, temat założyłem aby jeszcze bardziej poszerzyć moją propagandę, ale dobra, zrzekam się z Johanny, Sokarisa, i innych, chociaż nigdy z nimi nie byłem. Przechodzę do K.U.R.Y., pozwolisz mi, nieznany? :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Nie ja decyduję, kto z socjalistycznego gniazda SZCZURów umknie do wspaniałego kurnika KURA. O tym decyduje nasz господар, arcywróg мерзотник Sokarisa.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Muncharcha
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: Muncharcha »

NieEuresanda robi bardzo dużo wchodzi na forum raz dziennie sprawdza czy nikt coś złego nie zrobił Przeciwieństwo niech Euresanda dalej będzie adminem
What's is life!
Pump it Up!
Danzel
Obrazek
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

1. Wchodzi raz dziennie? Chyba raz na dwa tygodnie.
2. Od pilnowania porządku są modzi.
3. Nie kalecz polskiego.
Ja jestem nadal za tym, aby ją usunąć ze stanowiska.
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Naklejki: 2

Post autor: Stryj Mac »

NIe rozumiem o co wam chodzi.
Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To chyba dobrze? :?
Pomaga userom, a tobie Traktor kilka razy zmieniała nick na każdą twoją zachciankę.. Co prawda nie popierałem tego.
Aczkolwiek jest aktywna, udziela się itp. i raczej nie zostanie zdjęta z adma przez wasze chore zachcianki.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
Muncharcha
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: Muncharcha »

Stryj Maćko pisze:NIe rozumiem o co wam chodzi.
Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To chyba dobrze? :?
Pomaga userom, a tobie Traktor kilka razy zmieniała nick na każdą twoją zachciankę.. Co prawda nie popierałem tego.
Aczkolwiek jest aktywna, udziela się itp. i raczej nie zostanie zdjęta z adma przez wasze chore zachcianki.
Popieram

tylko proszę nie spamuj :roll:
regulamin pkt. 5 c / SM
What's is life!
Pump it Up!
Danzel
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Traktor pisze:Czy nie widzicie, że ona nic nie robi? Że robi wszystko wbrew regulaminowi, aby pomóc użytkownikom?!?
Właśnie. Ona źle sprawuje się w obowiązkach moderatorskich, tym bardziej nie pasuje na admina, a już najgorsze jet to, że zadaje się ze szczurami. Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To wszystko jest nie do pomyślenia, więc proszę moderatorium o stwierdzenie, czy mogą to zrobić. Również załączam ankietę dla użytkowników, czy chcą nadal Eure jako admina.

z/w
Mógłbyś traktować admina z szacunkiem?
Traktor pisze:z/w
LoL...
Muncharcha pisze:NieEuresanda robi bardzo dużo wchodzi na forum raz dziennie sprawdza czy nikt coś złego nie zrobił Przeciwieństwo niech Euresanda dalej będzie adminem
Traktor pisze:Ja jestem nadal za tym, aby ją usunąć ze stanowiska.
Na szczęście nie Wy o tym decydujecie, tym samym zamykam temat, gdyż nie ma o czym dyskutować. Nie zakładajcie takich bezsensownych tematów, bo jeszcze wam BAN-a wlepię. EOT

PS. Zrozumcie, kto ma być adminem to nie Wasza sprawa.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Zablokowany