Front przeciwko Księdze Gości
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Front przeciwko Księdze Gości
Forum próbowało już usunąć Księgę, lecz nie zrobiono w tym kierunku żadnych kroków oprócz głosowania. Księga wciąż bezkarnie szpeci wizytówkę strony.
-w Księdze odsiadują swoją przymusową odsiadkę z dala od forum spamerzy. Robili tak np.Spamuś i arturros.
-mnóstwo spamu w postaci:,,jaki jest kod do riwc badzo prosze o pomoc"
-jeśli pojawia się jakiś przemyślany tekst, to zawiera masę błędów ort, int i innych.
-chyba tam nikt nie siedzi oprócz spamerów
Wznawiam front przeciwko Księdze i proszę o głosy. Forum nie może usunąć Księgi, ale AM na nasze prośby tak.
-w Księdze odsiadują swoją przymusową odsiadkę z dala od forum spamerzy. Robili tak np.Spamuś i arturros.
-mnóstwo spamu w postaci:,,jaki jest kod do riwc badzo prosze o pomoc"
-jeśli pojawia się jakiś przemyślany tekst, to zawiera masę błędów ort, int i innych.
-chyba tam nikt nie siedzi oprócz spamerów
Wznawiam front przeciwko Księdze i proszę o głosy. Forum nie może usunąć Księgi, ale AM na nasze prośby tak.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Shlafrok Holmes
- Starszy Norman
- Dominik
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Ja jestem stanowczo za usunięciem.
Jeśli są tam jacyś fani Reksia i chcą porozmawiać, niech zarejestrują się na forum, albo piszą na SB.
Jeśli są tam jacyś fani Reksia i chcą porozmawiać, niech zarejestrują się na forum, albo piszą na SB.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Niom.Dominik pisze:Ja jestem stanowczo za usunięciem.
Problem jednak w tym, że tam większość to 6-latki, i niewiedziałyby jak się zarejestrować, a nawet jak, to zrobiłby się wielki spam.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
- Naklejki: 3
Jestem za 3 . Mam sentryment do tej księgi kiedyś zamiast na forum tam pisałem . Kochałem to miejsce poźniej zarejestrowałem sie na forum wchodziłem nadal na księge , ale narobił sie spam . W sumie tutaj też ... jest spam....
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Chociaż rzeczywiście też byłem zżyty
Pamiętam jak się kłuciłem z frankiem, albo chyba patrykiem w listopadzie 2007. Po niedługim czasie baza danych zniknęła
Pamiętam jak się kłuciłem z frankiem, albo chyba patrykiem w listopadzie 2007. Po niedługim czasie baza danych zniknęła
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- nieznany
- Mistrz Gry
Cóż, ja w sumie też miałem tam swego czasu bazę. Ale nie zachowałem dobrych wspomnień i uważam, że coś trzeba zrobić.

"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- rabitt
- Norman
- Kontakt:
Ja jestem za usunięciem! z każdą chwilą robi się tam coraz większy spam!

Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań 
Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
- nieznany
- Mistrz Gry
- Maldurf von Krettof
- Bardzo Stary Norman
- nieznany
- Mistrz Gry
Linku nie nauczyłem się na pamięć (skoro powinien być zniszczony...). W norze Kretesa, ta Księga Gości, ,,Proszę ładnie się wpisywać (...)". O tego bubla mi chodzi.

- Maldurf von Krettof
- Bardzo Stary Norman
- Z. Art
- Żaba
- Naklejki: 5
- Kontakt:
Re: Front przeciwko Księdze Gości
Wiem, że stary temat, ale słabo mi się robi, jak patrzę na księgę. Trzeba coś z tym zrobić!
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.