Magination

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2

Magination

Post autor: FORUM »

To nowa kreskówka na Jetix. W marcu nowe odcinki. Główni bohaterowie posiadają animity dzięki któłrym mogą używać sennych stworzeń i chronić świat Moonlands przed złym Agramem. Scenariusz doprawdy jest oryginalny. :)
Ech...
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Ochrona świata :?
Nawet jakbym miał Jetix to z pewnością bym nie oglądał tej kreskówki. Bo nie lubię takich kreskówek. A może bym oglądał tylko tak mówię :arrow: Nie wiem... Bo nie widziałem. :? Jakie to jest - śmieszne, wciągające, a może żałosne :?: Poczekam na komentarze i się dowiem. :wink:
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Naklejki: 2

Post autor: Stryj Mac »

Ja też. Nie interesuje mnie to. Te nowe kreskówki na Jetix, i innych programach są coraz głupsze. Kiedyś jak byłem mały oglądałem na Cartoon Network "Krowa i Kurczak", "Dexter", "Jonny Bravo"...
Ach, to były czasy...ale teraz to mnie już nie kręci.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Czasami oglądam ale generalnie nie lubię tego. Ale na Jetix i Cartoon Network dużo oglądam.
Awatar użytkownika
lukin
Bywalec Nory

Post autor: lukin »

Oglądam to tylko czasem,i tylko z nudów,zazwyczaj oglądam tv o tej.(14-18)Ale ja wybieram inne stacji jak:Disney Channel i Jetix Play.Na jetixie oglądam tylko H20-wystarczy kropla.
Smutno na forum...
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Obejrzałem całą serię i nie podobało mi się strasznie zakończenie, tzn. wszystko wróciło, ale jeden z Maga Cienia, widział Księgę Starszyzny z kamieniami snów. Uśmiechnął się i co? -_-'. THE END! :)
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Mnie Magination kojaży się z grą na giercowni: http://www.giercownia.pl/iframe/9901/ma ... moonlands/
ODPOWIEDZ