Bugi, błędy i problemy

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Alfredo123
Się Odezwał

Post autor: Alfredo123 »

Dzięki Bot pomogło.
Ser musi mieć siedemdziesiąt siedem dziur :)
Awatar użytkownika
reksio1
Się Odezwał

Post autor: reksio1 »

co olek1 ma zrobić bo ja też mam ten sam kłopot :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mój ulubiony Komiks Kaczora Donalda-Gigant
Awatar użytkownika
Duchman
Starszy Norman

Post autor: Duchman »

A tak właściwie to w którym miejscu w V epizodzie występuje błąd? Bo nie wiem czy mam złą płytę czy po prostu nie umiem przejść...
Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Magia rządzi, pamiętaj!

Obrazek
Awatar użytkownika
rabitt
Norman
Kontakt:

Post autor: rabitt »

Przy magnesie.
Obrazek Obrazek Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Obrazek
Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta
Naklejki: 4

Post autor: bot »

Bug związany ze "złą płytą", czyli poprzednią wersją: nie idzie odkręcić żarówki w siedzibie ruchu oporu. - stany gry z nowej i starej wersji są niekonbatybilne - albo grasz od nowa, albo musisz zdobyć save od kogoś.

Bug z magnesem to zwykły bug - likwidujesz go pobierając łatkę - nie wymaga "przechodzenia od nowa".
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
Olek1
Bywalec Nory

Post autor: Olek1 »

ja też mam problem w 2 epizocie poniewarz mi się ładuje potem pokazuje myszkę a potem się wyłącza.wiem że mam zmienić grafike!na jaką

prubowałem zmienić grafikę.nic.zapytałem tate(eksperta od komputerów i maszyn).nic.coś się pokazało.też nic pomocyyyyyyyyyyyy :( :( :(
moje ulubione komiksy z kaczorem donaldem

1.komiksy z kaczogrodu
2.mamut
3.mega gigant
4.gigant
5.kaczor donald
Awatar użytkownika
assaw
Roz-kreca się

Post autor: assaw »

Jak wchodzę do siedziby burmistrza to mi wyskakuje error. Proszę o pomoc.
Nie dla ACTA!
Awatar użytkownika
Olek1
Bywalec Nory

słuchaj assaw mi powiedzieli że trzeba zmienić grafikę jakby ci się udało to powiedz na jaką grafikę mam zmienić i innych też o to proszę pomocy :!: :cry: :(

1.komiksy z kaczogrodu
2.mamut
3.mega gigant
4.gigant
5.kaczor donald
Awatar użytkownika
reksio1
Się Odezwał

Post autor: reksio1 »

Jak wchodzę do siedziby burmistrza to mi wyskakuje error. Proszę o pomoc. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :(
mój ulubiony Komiks Kaczora Donalda-Gigant
Awatar użytkownika
Olek1
Bywalec Nory

prubowałem z 7 razy przejść gre i nic :!: prosze co zrobić :!: :cry: :( :( pomocy :!: :?: :cry: :? :(

1.komiksy z kaczogrodu
2.mamut
3.mega gigant
4.gigant
5.kaczor donald
Awatar użytkownika
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman

Post autor: Maldurf von Krettof »

Nie wiem... Masz pewnie złą płytę. Wyślij wiadomość na e-maila Babci Reksia.
( [email protected] ) Z tego co wiem, może Ci przysłać dobrą płytę, ale nie jestem pewien, tylko coś takiego słyszałem :oops: .
Obrazek
Proszę wchodzić i grać. ^_^
Awatar użytkownika
assaw
Roz-kreca się

Znalazłem coś: Gdy prubowałem zainstalować na pierwszym komputerze zainstalowało się, ale gdy próbowałem na drugim nie chciało, no to zacząłem przeglądać dane na płycie, na komputerze w którym wyskakóje eror było tylko kilka danych(na płycie, nie dysku twardym), a na drugim, gdy przęglądałem dane na płycie było o wiele więcej danych. Podsumuwując: Na pierwszym komputerze jest za mało danych, ale się instaluje. a na drugim wyskakuje mi error podczas instalacji, ale są wszystkie dane.

PS. Na drugim pisze: Administrator skąfigurował ten komputer aby zaprzeczył tej instalacji. :idea: :arrow:
Nie dla ACTA!
Awatar użytkownika
assaw
Roz-kreca się

Maldurf von Krettof pisze:Nie wiem... Masz pewnie złą płytę. Wyślij wiadomość na e-maila Babci Reksia.
( [email protected] ) Z tego co wiem, może Ci przysłać dobrą płytę, ale nie jestem pewien, tylko coś takiego słyszałem :oops: .

Nie możemy mieć prawie wszyscy złej płyty to pewnie przez grafikę

hmm... na jakim oprogramowaniu instalowaliście?
Nie dla ACTA!
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta
Naklejki: 4

Post autor: bot »

assaw pisze:Znalazłem coś: Gdy prubowałem zainstalować na pierwszym komputerze zainstalowało się, ale gdy próbowałem na drugim nie chciało, no to zacząłem przeglądać dane na płycie, na komputerze w którym wyskakóje eror było tylko kilka danych(na płycie, nie dysku twardym), a na drugim, gdy przęglądałem dane na płycie było o wiele więcej danych. Podsumuwując: Na pierwszym komputerze jest za mało danych, ale się instaluje. a na drugim wyskakuje mi error podczas instalacji, ale są wszystkie dane.

PS. Na drugim pisze: Administrator skąfigurował ten komputer aby zaprzeczył tej instalacji. :idea: :arrow:
Nie instalujesz tej gry z poziomu administratora, to prosta przyczyna.

A co do erroru, czy nikt nie czytał wypowiedzi w której mówiłem o aktualizacji sterowników karty graficznej?
To może rozwiązać problem.
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
Olek1
Bywalec Nory

a na jaką grafikę trzeba zmienić :?: ja czytałem to twoje bot ale nic nie rozumiem :? rozumiem tylko to że mam zmienić grafikę na jaką :?: :!: :cry: :(

1.komiksy z kaczogrodu
2.mamut
3.mega gigant
4.gigant
5.kaczor donald
ODPOWIEDZ