Muszę wam coś napisać:
Otóż Kretes w RIWC mówił, że Wanda Niken jest jego prapraprapraprapraprababcią. Była ona Starożytną Kretonką. Okazuje się jednak, żę Kretes był również przodkiem Amona Kretesa, który poszukiwał kolebki cywilizacji Kretonów, czyli Mu. Amon był synem Słońca. Więc jak to się stało? Amon szukał kolebki cywilizacji własnych przodków (nie miał przodków, był przecież synem słońca).
No to w końcu co sądzicie? Kretes jest przodkiem Amona, czy Wandy Niken?
Przedstawiajcie tu swe teorie .
Jak już to dajmy z milion pra dla Wandy Niken, bo ona pochodziła z prehistorii. No, a około tysiąc pra dla Amona Kretesa bo on był z około X wieku.
PS. Enterku, niemożliwe że byli małżeństwem bo w końcu prehistoria, a X wiek to sporo czasu.
Pewnie W. Niken była potomkiem kogo innego, a Amon kogo innego, ale śmiem twierdzić, że wszystkie krety i tak pochodzą od jednego. Wystarczy tylko ustalić kto był kiedy.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
Chodziło o pra-pra...tatkę.Ta genealogia kretów jest strasznie zakręcona.
Myślę,że od Wandy Niken pochodzi Amon Kretes,a od niego nasz stękający,stary kret.
PS:To,co Sokaris mówił o synu Słońca,jest prawdą. ,,Syn Słońca"to po staro-egipsku faraon.Wszystko jasne.
A czemu miałoby być nieprawdą
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Wiem!
Wanda Niken miała wnuki jak Amon Kretes no nie?
No i wpewnym momencie prawnuki N. i A. sie zakochały i wiecie... byli małżeństewem...
Tak mi sie zdaje.
Ale z tego działu o komórkach dostałem 3 więc jestem słaby lecz przeciętny.
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego Forum!!!
!!!Bartek!!!
Pssst... Od czasu do czasu piszę pogrubionymi ciemnoczerwonymi literkami
Pierwsi trzej kretoni (wśród nich Wanda Niken) przybyli z kretona(obecnie kurana). Jak Reksio i Kretes im zepsuli statek osiedlili się na ziemi. Wygonili ich miejscowi, zbudowali MU. Ono natrafiło na linię zmiany daty.
Utworzyły się trzy grupy rozbitków, jedna z nich osiedliła się w Egipcie.
Wieele lat później Amon Kretes (Syn słonia - to jak wiecie - wszyscy faraonowie niby byli od słońca - od bogów), wyruszył na poszukiwanie MU, czyli miejsca skąd przybyli rozbitkowie - czyli ich kolebki.
Później był Kukuryk, osiedlenie się na wyspie i w konsekwencji: narodziny Kretesa.
Czyli że tak powiem: wszystkie Krety na Ziemi są potomkami któregoś z 3 Kretonów przybyłych na ziemię. (nie byli z przyszłości - byli z prehistorii - Kretoni znali już wcześniej technologię lotów kosmicznych, teleportacji itp.)
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Luk98 pisze:Jak już to dajmy z milion pra dla Wandy Niken, bo ona pochodziła z prehistorii. No, a około tysiąc pra dla Amona Kretesa bo on był z około X wieku.
PS. Enterku, niemożliwe że byli małżeństwem bo w końcu prehistoria, a X wiek to sporo czasu.
amon kretes syn słońca z X wieku? Egipcjanie mieli swoich bożków ok. od 3000 lat p.n.e. do Narodzin Chrystusa X wiek co? Historia sie kłania
Online program do tworzenia skinów minecraft: kliknij kliknij