PS odkadłem kod bez karteczki bo mi się zgubiła
POMOCY JAK MAM WYJŚĆ ŻEBY DAĆ KRETESOWI WYWAR Z LEBIOTKI !!!!!
BOinaczej na zawsze będzie tsm biadolił i biadolił !
POMOCY !!!
Dzisiaj jest sob, 11 lip 2026, 04:19

Post autor: Gość »
Post autor: Inspektor kapeć »
A hyba nie chcecie żeby tak BIADOLIŁ I BIADOLIŁ !!!Artur pisze:Wczarodziejach jak j8uż zrobie wywar to nie mogę wyjść dlatego bo tam dzie sę te skżynie co tzeba było przesuwać mi reksio niechce iść nawet jak kline na dzwi CO Mam tobic POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS odkadłem kod bez karteczki bo mi się zgubiła![]()
BOinaczej na zawsze będzie tsm biadolił i biadolił !![]()
POMOCY !!!
imusze odkryc kto tak poooottttttttttttttttttwwwwwwwwwoooooorrrrrnnnnnnniiiiiiiiiiiiieeeeeee mąci !Artur pisze:A hyba nie chcecie żeby tak BIADOLIŁ I BIADOLIŁ !!!Artur pisze:Wczarodziejach jak j8uż zrobie wywar to nie mogę wyjść dlatego bo tam dzie sę te skżynie co tzeba było przesuwać mi reksio niechce iść nawet jak kline na dzwi CO Mam tobic POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMOCY !!!
Bo jak nie to magiks zginie !Artur pisze:imusze odkryc kto tak poooottttttttttttttttttwwwwwwwwwoooooorrrrrnnnnnnniiiiiiiiiiiiieeeeeee mąci !Artur pisze:A hyba nie chcecie żeby tak BIADOLIŁ I BIADOLIŁ !!!Artur pisze:Wczarodziejach jak j8uż zrobie wywar to nie mogę wyjść dlatego bo tam dzie sę te skżynie co tzeba było przesuwać mi reksio niechce iść nawet jak kline na dzwi CO Mam tobic POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMOCY !!!
Post autor: Szalony Kapelusznik »
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl