MEGA REAKTYWACJA FORUM

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

To nie będzie temat, tylko dział. A w dziale będą GRY.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Naklejki: 2

Post autor: Stryj Mac »

Nie będzie nowego działu na gry, bo będzie osobny dział kosz [prawdopodobnie], a kanalizacja zostanie po staremu (gry + zabawy [bez rpg] + reszta [spamerskie opowiadania itp. itd.])
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

-robimy Gry, Kanalizację zmieniamy na kosz
-robimy Kosz, Kanalizacja po staremu
-nic nie zmieniamy
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Zdecydowanie opcja 2 bez gier
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dadi »

I znowu ucichło...
Ja jestem za oczyszczeniem kanalizacji i zarobienie tak gier.
Obrazek
Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
Awatar użytkownika
mikol
Roz-krecony

Post autor: mikol »

No bo jak zrobimy dział "Gry" to za jakieś 2 miesiące wszystkim się znudzą RPG (bo ile to można :? ) i co? Trzeba usunąć dział takie bez sensu troche... :o
Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
Awatar użytkownika
AleksandriusII
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: AleksandriusII »

wiem, że nie mam nic do tego, bo nie mam takiej władzy, żeby coś osobiście zmienić, ale tylko doradzam:
opcja 1(robimy Gry, Kanalizację zmieniamy na kosz)
Obrazek
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Ja głosuję za tym, by zrobić Kosz, a Kanalizację zostawić po staremu.
Obrazek
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3

Post autor: Grzes »

Moderatorium postanowiło nieco uporządkować forum oraz zmniejszyć popularność Kanalizacji na rzecz Innych Rzeczy przez umieszczania tam niektórych tematów z Kanałów i pozostawiania tam innych. Będzie się to oczywiście wiązało z koniecznością pisania dłuższych postów. :)
Moderuję kolorem żółtym.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

OK no to kanalizację już załatwiliśmy.
Sprawy załatwione:
6) Kanały

Proponowałbym się teraz zająć shoutboxem :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

No, w tym przypadku:
-usuwamy shoutbox Bambosza, wstawiamy nowy pod władzą aktywnego admina lub moderatora
-usuwamy shoutbox
-zostawiamy sprawę taką jak obecnie
Ja jestem za pierwszą wersją.
Obrazek
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Ja też, ale jedno ale:
Wstawiamy nowy, ale nie w tym samym skrypcie tylko jakimś lepszym.
Przybysz
Lider Podziemia

Post autor: Przybysz »

ŁAAAAAAAAAAAAAA!
MEGA-HIPER-MASTER Reaktywacja Forum. :D
Bardzo podobne pomysły podsuwałem będąc jeszcze aktywnym użytkownikiem forum Reksia, za co Sokaris, Serapis, czy Tyzyfona - nie pamiętam jaki akurat miał nick, ale jak pisałem o powołaniu nowych moderatorów, a starych posłanie na emerytury nieraz - kilka razy poruszałem ten temat - On stwierdził że ja chcę być moderatorem i zaczął zagrzewać userów do walki ze mną i nienabieranie się na moje tanie sztuczki. Później chciałem osaczony odejść... Sokaris miał wtedy chyba największą z modów władzę. Wróciłem... jednak :D . Później bardzo z Sokarisem poszedłem w układy i podsuwałem mu różne pomysły reaktywacji forum, a trzeba przyznać, że miał wtedy dużą władzę - jak Grześ teraz - wtedy oni toczyli boje o prym na forum. Ja będąc w wielkich układach z Sokarisem snułem plany naprawy forum. Pisałem - to forum potrzebuje wielkiego kopa, a nic się nie dzieje. Później Sokaris zaczął wprowadzać system demokratyczny na forum, żeby to wszystko w głosowaniach uchwalać. To szczególnie Grzesiowi się nie spodobało i moderatorium całemu. Sokaris zaczął tam kogoś blokować. Obrócili się przeciw niemu wszyscy włącznie z Szalonym Kapelusznikiem i wzajemnie się nakręcali. Ja próbowałem ostudzić sytuację chcąc stanąć na wysokości zadania, i razem ich uspokoić. Kiedy Sokaris odszedł kontaktowałem się z nim przez e-mail i ugadywałem co do jego powrotu. Jednak nie wrócił, choć próbował na ZWAŚNIONE FORUM.
Tak samo chciałem reform na forum jak tu - ten temat Johanny - chyba.
I uznał mnie Sokaris za tego co się próbuje wkraść do moderatorium a MUSZĘ PRZYZNAĆ, że Sokaris kiedy wybrano Stryja na moda dał mi zapewnienie na pw, której nie skasowałem, że następnym razem wybiorą mnie. Było to kiedy w dobrych konszachtach z nim byłem. Z Grzesiem różnie też było. Raz prowadziłem z nim wojnę raz przeciwnie.

Teraz kiedy przestałem być aktywnym graczem wszystko przemyślałem i wyżej ujawniłem, i ja PRZYBYSZ uważam co następujące:
- Wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy z nas ma mniejsze lub mniejsze pragnienie władzy.
- Myślę że każdy z użytkowników chciałby być moderatorem :D
- Ja jako już nieaktywny uważam, że na forum Reksia potrzeba zmian - ale bardzo dużych generalnych, nie takich drobnostek jakie Moderatorium tu proponuje ale WIELKICH. Choć tu na forum jest fajnie, ale jako aktywny już wcześniej zauważyłem z różnymi skutkami że mogłoby być lepiej.
Ja osobiście bym powołał nowych modów takich jak Martusia95 - jeśli nick pamiętam a starych przeniósł do rady mędrców - przynajmniej większość. I wprowadził kogoś ze świeżą głową do moderatorium - niekoniecznie starego usera, może nawet takiego co jest tu rok - dwa. I pozmieniać, dużo pozmieniać na lepsze.

Bardzo lubię forum Reksia, za ten klimat i za wielu wspaniałych ludzi tutaj zarejestrowanych - nikogo tym postem nie chciałem ani obrazić, ani mu ubliżyć co najwyżej ubliżyć sobie. Nie bójcie się dużych zmian na lepsze i patrząc na to jak różnie tu było miejcie na uwadze przede wszystkim dobro wspólnie.

Nie chcę być konfliktowy,

Dziękuję wam za wszystko

Wasz Przybysz z planety Kurakis :D
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Post autor: spidi »

przybysz z Kurakis pisze:ŁAAAAAAAAAAAAAA!
MEGA-HIPER-MASTER Reaktywacja Forum. :D
Bardzo podobne pomysły podsuwałem będąc jeszcze aktywnym użytkownikiem forum Reksia, za co Sokaris, Serapis, czy Tyzyfona - nie pamiętam jaki akurat miał nick, ale jak pisałem o powołaniu nowych moderatorów, a starych posłanie na emerytury nieraz - kilka razy poruszałem ten temat - On stwierdził że ja chcę być moderatorem i zaczął zagrzewać userów do walki ze mną i nienabieranie się na moje tanie sztuczki. Później chciałem osaczony odejść... Sokaris miał wtedy chyba największą z modów władzę. Wróciłem... jednak :D . Później bardzo z Sokarisem poszedłem w układy i podsuwałem mu różne pomysły reaktywacji forum, a trzeba przyznać, że miał wtedy dużą władzę - jak Grześ teraz - wtedy oni toczyli boje o prym na forum. Ja będąc w wielkich układach z Sokarisem snułem plany naprawy forum. Pisałem - to forum potrzebuje wielkiego kopa, a nic się nie dzieje. Później Sokaris zaczął wprowadzać system demokratyczny na forum, żeby to wszystko w głosowaniach uchwalać. To szczególnie Grzesiowi się nie spodobało i moderatorium całemu. Sokaris zaczął tam kogoś blokować. Obrócili się przeciw niemu wszyscy włącznie z Szalonym Kapelusznikiem i wzajemnie się nakręcali. Ja próbowałem ostudzić sytuację chcąc stanąć na wysokości zadania, i razem ich uspokoić. Kiedy Sokaris odszedł kontaktowałem się z nim przez e-mail i ugadywałem co do jego powrotu. Jednak nie wrócił, choć próbował na ZWAŚNIONE FORUM.
Tak samo chciałem reform na forum jak tu - ten temat Johanny - chyba.
I uznał mnie Sokaris za tego co się próbuje wkraść do moderatorium a MUSZĘ PRZYZNAĆ, że Sokaris kiedy wybrano Stryja na moda dał mi zapewnienie na pw, której nie skasowałem, że następnym razem wybiorą mnie. Było to kiedy w dobrych konszachtach z nim byłem. Z Grzesiem różnie też było. Raz prowadziłem z nim wojnę raz przeciwnie.

Teraz kiedy przestałem być aktywnym graczem wszystko przemyślałem i wyżej ujawniłem, i ja PRZYBYSZ uważam co następujące:
- Wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy z nas ma mniejsze lub mniejsze pragnienie władzy.
- Myślę że każdy z użytkowników chciałby być moderatorem :D
- Ja jako już nieaktywny uważam, że na forum Reksia potrzeba zmian - ale bardzo dużych generalnych, nie takich drobnostek jakie Moderatorium tu proponuje ale WIELKICH. Choć tu na forum jest fajnie, ale jako aktywny już wcześniej zauważyłem z różnymi skutkami że mogłoby być lepiej.
Ja osobiście bym powołał nowych modów takich jak Martusia95 - jeśli nick pamiętam a starych przeniósł do rady mędrców - przynajmniej większość. I wprowadził kogoś ze świeżą głową do moderatorium - niekoniecznie starego usera, może nawet takiego co jest tu rok - dwa. I pozmieniać, dużo pozmieniać na lepsze.

Bardzo lubię forum Reksia, za ten klimat i za wielu wspaniałych ludzi tutaj zarejestrowanych - nikogo tym postem nie chciałem ani obrazić, ani mu ubliżyć co najwyżej ubliżyć sobie. Nie bójcie się dużych zmian na lepsze i patrząc na to jak różnie tu było miejcie na uwadze przede wszystkim dobro wspólnie.

Nie chcę być konfliktowy,

Dziękuję wam za wszystko

Wasz Przybysz z planety Kurakis :D
mniejsze lub mniejsze pragnienie władzy.
A nie większe i mniejsze pragnienie władzy :D ?
Przybyszu mądrze mówisz p[otrzebny jest jakiś nowy mod który ma staż powiedźmy 1-2 letni . Ja tu jestem rok więc należe do starych nowych userów . Martwi mnie tylko jedna rzecz . To , że jest z dnia na dzień nowy user . Najczęściej spamer , oczywiście nie zawsze . Nie którzy są normalni . Denerwuje mnie to , że nowi nie zaglądają do regulaminu , chyba już z 5 prosiłem o sprawdzenie regulaminu i dostosowanie się do niego . Szkoda , że nie zaglądają do regulaminu , pożniej mają podpisy 1000px-owe , spamują i w ogóle . Ale cóż poradzić , nie wiem może jakaś reklama , motywacja do zaglądania do regulaminu po zarejestrowaniu się . Nie wiem . Przydało by się wywalić paru modów do rady i zrobić nabór na np.5 nowych modów . To tyle . Muszę kończyć , bo brat zaraz mnie wywali z jego kompa ...
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Pamiętam, że kiedyś na jakimś forum widziałem blokadę, że trzeba na początku wejść do regulaminu i przeczytać, i dopiero można było korzystać. Może by trza tak zrobić u nas? :?
Zablokowany