MEGA REAKTYWACJA FORUM
- Stryj Mac
- Mieszacz Zaprawy
- Naklejki: 2
W zasadzie to Drew ma rację.
Ktoś spamuje - mówicie żeby tego nie robił - czym oftopujecie - dostajecie osty - i tak dalej...
A możecie zwrócić uwagę na pw. Dyskretnie, a jednocześnie całkiem poważnie.
Ktoś spamuje - mówicie żeby tego nie robił - czym oftopujecie - dostajecie osty - i tak dalej...
A możecie zwrócić uwagę na pw. Dyskretnie, a jednocześnie całkiem poważnie.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
- Izzy
- Głodomorek
- Naklejki: 1
Dobra, teraz będę już naprawdę chamski i okropny ;D.
Bez urazy, Johanno, ale teraz się ośmieszasz. Jak już Ci, Dizel pisał - piszesz, że odchodzisz, a tutaj zaraz lecą, och, zostań, ach, och!
Po prostu rzygać mi się chce na ten widok
. Chcesz - odejdź.
Niektóre z tych punktów są dobre, co napisałaś, ale bez urazy - to i tak nie wypali, ile razy próbowano? Trzeba po prostu pozmieniać na tyle forum i przypomnieć ludziom to, co było kiedyś. By wszystko wróciło na swój tor, dawna karma.
A nie od razu robić afery, jak teraz chciałaś pokazać.
Bez urazy, Johanno, ale teraz się ośmieszasz. Jak już Ci, Dizel pisał - piszesz, że odchodzisz, a tutaj zaraz lecą, och, zostań, ach, och!
Po prostu rzygać mi się chce na ten widok
Niektóre z tych punktów są dobre, co napisałaś, ale bez urazy - to i tak nie wypali, ile razy próbowano? Trzeba po prostu pozmieniać na tyle forum i przypomnieć ludziom to, co było kiedyś. By wszystko wróciło na swój tor, dawna karma.
A nie od razu robić afery, jak teraz chciałaś pokazać.
Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Wiecie co? Może zamiast ciskać nowe argumenty i zmieniać bez przerwy temat rozmowy, ustalmy jakiś plan dyskusji. Każdy będzie mógł głosować na rządany przez niego plan. I projekt wprowadzimy w czyn, bo zamiast gadać każdy oddzielnie i ciskać sobie gromy na piedestały, będziemy mieli jedność głosu.
Teraz gadaliśmy o RPG. Na początek może rozważmy, czy:
-zabronimy ich
-wprowadzimy limit
-zostawimy sprawę taką, jaka jest
Ja głosuję za projektem trzecim. Zabraniać ich nie powinno się, jak już ktoś koniecznie chce, limit zaś byłby okropny. Na początek ktoś może kogoś uprzedzić i zamiast kogoś o dobrym projekcie RPG, pozwolenie dostanie ktoś z kiepskim pomysłem, bo ten wyprzedził tego z lepszym o dwie minuty.
Ale, z drugiej strony, na forum było przyjemnie i spokojnie, gdy RPG nie było.
Teraz gadaliśmy o RPG. Na początek może rozważmy, czy:
-zabronimy ich
-wprowadzimy limit
-zostawimy sprawę taką, jaka jest
Ja głosuję za projektem trzecim. Zabraniać ich nie powinno się, jak już ktoś koniecznie chce, limit zaś byłby okropny. Na początek ktoś może kogoś uprzedzić i zamiast kogoś o dobrym projekcie RPG, pozwolenie dostanie ktoś z kiepskim pomysłem, bo ten wyprzedził tego z lepszym o dwie minuty.
Ale, z drugiej strony, na forum było przyjemnie i spokojnie, gdy RPG nie było.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Izzy
- Głodomorek
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Dla mnie jak powstałby temat, to blokada tworzenia nie byłaby potrzebna.
W końcu tak czy siak, byłby tam bałagan i koniec.
W końcu tak czy siak, byłby tam bałagan i koniec.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- Dadi
- Mistrz Pisarstwa
- Naklejki: 7
- Kontakt:
- nieznany
- Mistrz Gry
- Izzy
- Głodomorek
- Dadi
- Mistrz Pisarstwa
- Naklejki: 7
- Kontakt:
- nieznany
- Mistrz Gry
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
GŁUPI POMYSŁ NR. 2
Można skopiować z bazy danych tylko RPGi i przenieść je na... nowe forum!
Przypominamy, iż ten pomysł jest głupi. Nie ponosimy odpowiedzialności za wszelkie straty moralne [/u]
Można skopiować z bazy danych tylko RPGi i przenieść je na... nowe forum!
Przypominamy, iż ten pomysł jest głupi. Nie ponosimy odpowiedzialności za wszelkie straty moralne [/u]
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- Stryj Mac
- Mieszacz Zaprawy
- Naklejki: 2
Co racja to racja..
Ale ja już trochę nie rozumiem.
Nieznany po co się w ogóle zwoływać, a jak się tak dobrze namyślić to zostawmy tak jak jest. Wszystko.
Tak ma być?
Zróbmy zamieszanie, a potem stwierdzimy, że zostawiamy to wszystko w diabli.. hm?
_______
Ja uważam, że należy teraz zabronić tworzenia nowych rpg, a starym ustalić dokładny limit zakończenia. Koniec tego dobrego. RPG to tylko spamy i bałagany. To jest forum o Reksiu, a nie forum o Reksiu i RPG...
Ale ja już trochę nie rozumiem.
Nieznany po co się w ogóle zwoływać, a jak się tak dobrze namyślić to zostawmy tak jak jest. Wszystko.
Tak ma być?
Zróbmy zamieszanie, a potem stwierdzimy, że zostawiamy to wszystko w diabli.. hm?
_______
Ja uważam, że należy teraz zabronić tworzenia nowych rpg, a starym ustalić dokładny limit zakończenia. Koniec tego dobrego. RPG to tylko spamy i bałagany. To jest forum o Reksiu, a nie forum o Reksiu i RPG...
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
- nieznany
- Mistrz Gry
Kolejny kiepski pomysł w twoim wykonaniu.
Takto już byśmy nie zaglądali tak często na właściwe forum. Wszystko musi być jednością.
Takto już byśmy nie zaglądali tak często na właściwe forum. Wszystko musi być jednością.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Pisałem że jest GŁUPI.