MEGA REAKTYWACJA FORUM
- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
- Naklejki: 3
Dobry pomysł , RPG jest stanowczo za dużo . Ps Grzesiu coś sie dzieje z Sb . Jakiś błąd wyskakuje .
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Tak, RPG jest za dużo. Ale chyba nie można zakazać RPG, to by było ,,ograniczanie swobód demokratycznych", jak to już ktoś powiedział kiedyś...
Ale doszliśmy do prostego i genialnego wniosku:Im więcej RPG, tym mniej przyjemnie.
Ale doszliśmy do prostego i genialnego wniosku:Im więcej RPG, tym mniej przyjemnie.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Hmmm Trzeba by było zakazać dawania nowych RPGów, a stare zostawić.
Zresztą te RPGi zasłaniają znaczną ilość tematów, więc najlepszym sposobem byłoby ich przeniesienie do nowego działu. Prosiłbym Grzesia o skomentowanie pomysłu.
Zresztą te RPGi zasłaniają znaczną ilość tematów, więc najlepszym sposobem byłoby ich przeniesienie do nowego działu. Prosiłbym Grzesia o skomentowanie pomysłu.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- mikol
- Roz-krecony
- Johanna
- Bardzo Stary Norman
Niektóre tematy przenieść z kanałów do ORIR, kanały przeznaczyć do odpadków, stworzyć dział "Gry i zabawy" w którym 1 moderator/admin (proponuję Grzesia) zakładałby tematy - pomysły byłyby przesyłane, mu, a on zakładałby tematy o treści: "<Zasady zabawy> pomysł nadesłał/a: <nick>. Na jednym forum tak jest.
Czy opowiadania nie są twórczością? Możeby przenieść wszystkie opowiadania do NT, te z konkursu też, a działy: "Konkurs literacki" i "Opowiadania" skasować?
Jestem za zakazaniem RPG. Albo jakiemuś limitowi...
Czy opowiadania nie są twórczością? Możeby przenieść wszystkie opowiadania do NT, te z konkursu też, a działy: "Konkurs literacki" i "Opowiadania" skasować?
Jestem za zakazaniem RPG. Albo jakiemuś limitowi...
Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
To jesteś za zakazaniem prowadzenia, czy zakładania?
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Hmmm no ja bym zostawił te większe (20 stron w wzwyż).
- Izzy
- Głodomorek
- Naklejki: 1
Em... no więc, tak teraz czytałem kolejne posty i bez urazy, ale zauważylem, że piszecie o spamerach, ok. Chce im pomóc, to za przeproszeniem GDZIE TO JEST?!
Owszem, chciałem to bardziej krytycznie napisać, ale się pohamowałem. Może zaczniecie to robić, a nie ich od razu wyzywać? Każdy z nas po części gdzieś spamował lub/i nadal spamuje. Staramy się upokorzyć innych na tle publicznym, zamiast zwrócić uwagę na privie. Może dlatego ludzie też odchodzą, co?
Owszem, chciałem to bardziej krytycznie napisać, ale się pohamowałem. Może zaczniecie to robić, a nie ich od razu wyzywać? Każdy z nas po części gdzieś spamował lub/i nadal spamuje. Staramy się upokorzyć innych na tle publicznym, zamiast zwrócić uwagę na privie. Może dlatego ludzie też odchodzą, co?
- Izzy
- Głodomorek
- Naklejki: 1
Dopisując tak na marginesie, temu forum przydałoby się calkowite czyszczenie z tematów. To nie jest to samo forum, co było na początku. Kilka lat temu, gdzie Michcio wpadał, AdaCho czy Topek.
W pogoni za czymś, zapomnieliśmy o najważniejszej rzeczy, czyli zabawie, która miała tu być. Tworzono forum z myślą o nas, a nie o tępieniu spamu, nowych rpgach i tym podobnych rzeczach. Ok, chcecie je trochę ulepszyć - popieram, ale bez przesady. Pomyślcie tak szczerze, czy cokolwiek robicie teraz ma jakiś sens.
Nie twierdzę, że sam robię wszystko ok, bo zaraz usłyszę takie teksty.
W pogoni za czymś, zapomnieliśmy o najważniejszej rzeczy, czyli zabawie, która miała tu być. Tworzono forum z myślą o nas, a nie o tępieniu spamu, nowych rpgach i tym podobnych rzeczach. Ok, chcecie je trochę ulepszyć - popieram, ale bez przesady. Pomyślcie tak szczerze, czy cokolwiek robicie teraz ma jakiś sens.
Nie twierdzę, że sam robię wszystko ok, bo zaraz usłyszę takie teksty.
- Stryj Mac
- Mieszacz Zaprawy
- Naklejki: 2
Co kraj to obyczaj..
Z tego co widzę to każdy ma różne pomysły.
Ale nie mam zamiaru się z każdym pomysłem patyczkować.
Ułóżcie jakąś wspólną listę rzeczy do proponowanych zmian.
Ja osobiście uważam, że wartoby kategorycznie zabronić rpg.
To przecież forum o Reksiu..
Więc moglibyśmy:
1. Utworzyć dział Gry i Zabawy, który byłby miejscem na turnieje, zabawy słowne (ostatnia litera itp. itd.)
2. Wyczyścić Różne Rzeczy
3. Nie spamerskie i normalne tematy zebrać z Kanałów oraz po czyszczeniu ORIR i dać do ORIR
4. Zrobić z Kanalizacji kosz - zamknięty dział na niepotrzebne tematy, spamy itp. itd.
Z tego co widzę to każdy ma różne pomysły.
Ale nie mam zamiaru się z każdym pomysłem patyczkować.
Ułóżcie jakąś wspólną listę rzeczy do proponowanych zmian.
Ja osobiście uważam, że wartoby kategorycznie zabronić rpg.
To przecież forum o Reksiu..
Więc moglibyśmy:
1. Utworzyć dział Gry i Zabawy, który byłby miejscem na turnieje, zabawy słowne (ostatnia litera itp. itd.)
2. Wyczyścić Różne Rzeczy
3. Nie spamerskie i normalne tematy zebrać z Kanałów oraz po czyszczeniu ORIR i dać do ORIR
4. Zrobić z Kanalizacji kosz - zamknięty dział na niepotrzebne tematy, spamy itp. itd.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Przede wszystkim nie róbmy wszystkiego od razu, tylko powolutku, powolutku.
Czyli jako pierwszą robimy sprawę gier.
BTW Stryj, a RPGi o Reksiu?
Czyli jako pierwszą robimy sprawę gier.
BTW Stryj, a RPGi o Reksiu?
- Johanna
- Bardzo Stary Norman
Re: MEGA REAKTYWACJA FORUM
Johanna pisze:Spamerzy – na litość! To też są ludzie. Sama przepraszam za niezbyt uprzejme zachowanie wobec nich. Teraz widzę, że po prostu trzeba im pomóc. Wyznaczmy kilka osób, które będą chciały i MOGŁY to robić – po każdym spamie wysyłałyby PW do spamera z linkiem i pisały, dlaczego tak nie wolno robić.
Ekhm, przepraszam?... Wyzywać?Em... no więc, tak teraz czytałem kolejne posty i bez urazy, ale zauważylem, że piszecie o spamerach, ok. Chce im pomóc, to za przeproszeniem GDZIE TO JEST?!
Pozdrawiam, Johanna.