A co do wybitnych 10-letnich specjalistow od informatyki - zainstalujcie mi no SB w formie moda bez dostepu do bazy
O reszcie nie pisze, bo nie mam takich kompetencji.
SARKAZM! SARKAZM! SARKAZM! Jak wielką mam czcionką TO pisać, abyś zrozumiał? Poza tym przed znakami przystankowymi nie stawia się spacji, o. Dobra, ja się już nie wypowiadam, bo mnie tu zaraz na stosie spalicie. Rebelia z Wami na czele jest dobra, a Lołn zły, ok ;Pspidi pisze:Po pierwsze nikt nie zamierza z rzucić z Administratorstwa Grzesia . Po drugie wyjasniłem , że zmiana nazwy gwardi nic nie pomoże , nikt nie ma zamiaru naboru do adminów tylko na modów .
Ty się znowu przyczepiasz do Jo , jesteś irytujący i denerwujący . Kto mówi tu o jakiś elegancikach , ciebie chyba (pip) wiesz co . Ty chyba chcesz , żeby to forum zeszło na psy . Połowa moderatorstwa nie czyni swoich obowiązków , nie widzisz tego , czy nie chcesz tego widzieć ? Co ty znowu przywołujesz Sokarisa , co było , a nie jest nie liczy się w rejestr więc po co znowu to przywołujesz . Mówisz , że to twoje wyrażenie pogardy do rebeli i Jo . Ta rebelia przynajmniej chce ulepszyć forum . My staramy się coś zrobić w przeciwieństwie do ciebie i taka jest prawda .

Robisz sobie jaja , z poważnych rzeczy . [Bardzo fajne . Wiecie co . Po co nam to forum co nieLone Star pisze:Czyli nikt mnie nie chce? Chyba się potnę i powieszę, jak to ktoś chciał zrobić przy okazji kolejnego z kolei 'odejscia' JoPoza tym myślisz, że z tym znoszeniem "władzy" to na poważnie? Bo ja trwającą tu konwersacje pomiędzy nami traktuję cały czas humorystycznie
Lone Star pisze:SARKAZM! SARKAZM! SARKAZM! Jak wielką mam czcionką TO pisać, abyś zrozumiał? Poza tym przed znakami przystankowymi nie stawia się spacji, o. Dobra, ja się już nie wypowiadam, bo mnie tu zaraz na stosie spalicie. Rebelia z Wami na czele jest dobra, a Lołn zły, ok ;Pspidi pisze:Po pierwsze nikt nie zamierza z rzucić z Administratorstwa Grzesia . Po drugie wyjasniłem , że zmiana nazwy gwardi nic nie pomoże , nikt nie ma zamiaru naboru do adminów tylko na modów .
Ty się znowu przyczepiasz do Jo , jesteś irytujący i denerwujący . Kto mówi tu o jakiś elegancikach , ciebie chyba (pip) wiesz co . Ty chyba chcesz , żeby to forum zeszło na psy . Połowa moderatorstwa nie czyni swoich obowiązków , nie widzisz tego , czy nie chcesz tego widzieć ? Co ty znowu przywołujesz Sokarisa , co było , a nie jest nie liczy się w rejestr więc po co znowu to przywołujesz . Mówisz , że to twoje wyrażenie pogardy do rebeli i Jo . Ta rebelia przynajmniej chce ulepszyć forum . My staramy się coś zrobić w przeciwieństwie do ciebie i taka jest prawda .
Ja mam dwanaście lat , ale nie jestem w stanie zrobić SB , Sb jest dobry tylko najgorsze jest częste podszywanie . Dobrze by było by np. Stryj też mógł wiedzieć kto się pod kim pod szywa o ile taka opcja jest możliwaBambosz pisze:Dobra, no to tak - SB moderuje codziennie, a ze nie uchwyce wszystkiego - no coz, tutaj, uwaga, dla niektorych moze byc zaskakujace - mam zycie poza forum![]()
A co do wybitnych 10-letnich specjalistow od informatyki - zainstalujcie mi no SB w formie moda bez dostepu do bazy![]()
O reszcie nie pisze, bo nie mam takich kompetencji.
Sorka , ale już mnie tak nosi , że nie wytrzymamJohanna pisze:eee BAMBOSZ? To Ty? Witaj!
Spidi, kultura.