1) Starzy użytkownicy – może jeszcze da się ich przywrócić, no ale określmy jednoznacznie, czy to zadanie dla GR, dla osób przez GR wyznaczonych, czy może dla moderatorów – czy dla wszystkich? Jak już to ustalimy, to określimy ściśle jak to ma wyglądać. Bez gróźb i wymuszeń itp.
2) Gwardia Reksia. Nikt w niej nie pisze. Jej pierwotny cel się zatracił. Wiele mega ambitnych przedsięwzięć, ale zero zainteresowania? Tworzy granicę między Gwardzistami a resztą forum, daje im poczucie, że są lepsi. To nie fair. Czemu do niektórych spraw mogą zaglądać tylko nieliczni?
3) Nora Kretesa. Czy ktoś moderuje tę stronę? Na pewno. Skontaktujmy się z tym Kimś, Napiszmy list, podpiszmy się, opiszmy nasze potrzeby (aktualizacja Galerii, Opowiadań, gruntowne wyczyszczenie biednej KG)
4) Spamerzy – na litość! To też są ludzie. Sama przepraszam za niezbyt uprzejme zachowanie wobec nich. Teraz widzę, że po prostu trzeba im pomóc. Wyznaczmy kilka osób, które będą chciały i MOGŁY to robić – po każdym spamie wysyłałyby PW do spamera z linkiem i pisały, dlaczego tak nie wolno robić.
5) Int i Ort. To co wyżej. Nie chcę zabierać czasu modom, ale czy nie dobrze by było tymi waszymi kolorkami poprawiać te błędy, wstawiać kropki? Przecież wszyscy jesteście w tym dobrzy!
6) Kanały – Czy nie możemy zrobić z kanalizacji zamkniętego działu na tematy niepotrzebne? Zróbmy nowy dział „GRY” z jego własnym regulaminem. Pomogę go stworzyć.
7) Konkursy – ten dział wydaje mi się trochę już niepotrzebny.
9) Reklama forum – piszmy o forum kolegom i koleżankom! (:
10) Shoutbox - ... chyba wiecie co mam do powiedzenia w tej sprawie? Spam, spam, jeden wielki spam i podszywanie się.
11) Euresanda nie wchodzi na forum. Jakieś propozycje? Sama mi pisała że kompletnie nie ma czasu, wraca do domu o 8 wieczorem itp.
Jak coś sobie przypomnę to napiszę. (: