Chicken Invaders

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.

Czy macie (i lubicie) Chicken Invaders?

Nie wiem, co to jest.
4
14%
Wiem, co to jest, ale tego nie mam.
3
10%
Wiem, co to jest, ale tego nie lubię.
1
3%
Lubię i mam Chicken Invaders 1.
4
14%
Lubię i mam Chicken Invaders 2.
5
17%
Lubię i mam Chicken Invaders 3.
4
14%
Lubię i mam Chicken Invaders 4.
5
17%
Beta testuję CI5.
3
10%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Chicken Invaders

Post autor: Dawid6 »

Czy macie (i lubicie) Chicken Invaders, bo ja tak. Jeśli nie wiecie, co to jest zaznaczcie w ankiecie i napiszcie, to Wam napiszę :D :arrow: :idea:
Ostatnio zmieniony ndz, 27 lip 2014, 22:21 przez Dawid6, łącznie zmieniany 3 razy.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Doktor Jones
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Doktor Jones »

Ja nie wiem co to. Chciałbym wiedzieć. Mógłbyś napisać na PW?
Awatar użytkownika
mumionek
Bywalec Nory

Post autor: mumionek »

ja też napisz mi na pw prosze
Po arturrosie zaraz imprezke użądze.
Awatar użytkownika
Reksio007
Roz-kreca się

Post autor: Reksio007 »

Ja nie wiem, czy mógłbyś mi opowiedzieć o tej grze (to jest gra, tak?) na PW? Jestem ciekaw :)
Christopf553
Roz-krecony

Post autor: Christopf553 »

Wiem co to jest , mam częśći : 1 , 2, 3 , 3 chistmas edit . Niezłe ale nic szczególnego.
Awatar użytkownika
Buizel
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Buizel »

Kiedyś grałem.Nawet fajna gra. :wink: :D
Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Dla mnie jest super:
Obrazek
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Re: Chicken Invaders

Post autor: Lobon »

Kiedy było się młodym to się grało ;)) . Stare dobre czasy....
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Osobiście grałem w starsze wersje w młodości. Obecnie mam tylko Ultimate Omlet (4). Fajna gra.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Również nie moę się doczekać, oczywiście zgłosiłem się do testów, teraz byle do października. Tytuł - Rise of the Dark Side został jak widać zmieniony, wcześniej wiadomo było o The Paradoxically Paradox xD

P.S. Zmieniłem ankietę.
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Przyznam, że nawet gdzieś na półce mam tą grę, ale tylko jedynkę i dwójkę. Przyznam, że jest nawet ciekawa oraz fajna.
O, to wyjdzie piąta część? No, jak fajnie. Będę musiał się przygotować. Może nawet kupię, tylko nie wiem kiedy, ale to na pewno w 2015 roku.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Tak, tak, oskarżony ładnie gra mogą być te wizje xD Co do tytułu, to bardzo mi przykro, ale nie ma on z zemstą nic wspólnego - chodzi tu o coś w stylu "Wzrost Ciemnej Strony Mocy", wzrost w siłę oczywiście. Jeśli chodzi o jakieś screeny/spoilery to myślę, że, jak w przypadku poprzedniej części, pojawią się one dopiero po wyjściu bety, a ich źródłem będą raczej testerzy niż twórcy. Ciekawe, czy po piątce będą kontynuacje, ale skoro czwórka miała być ostatnia, a nie była, to myślę, że ten projekt będzie jeszcze długo kontynuowany. Tak BTW ostatnio gry były wydawane co cztery lata... (dwójka - 2002, trójka - 2006, czwórka - 2010, no i piątka, hehe, który teraz mamy? xD). I tak BTW2 jest angielska wikia Chicken Invaders (tak, jest już tam o 5 i o teorii na temat podróży po uniwersum... ach? uniwersach?)
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Lubisz CI4, tak, Doktorze? A pamiętasz może pewną scenkę końcową, która pokazuje lecące w stronę Ziemi roboty? Może to o to chodzi? Może roboty mają być parodią droidów ze SW, a kurczaki będą nimi w jakiś sposób dowodzić?
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Hmm... a gdzie można się zgłosić do Beta Testów? Bo tak pomyślałem, że chętnie bym się zgłosił.
A co do forum, cieszę się, że stworzyłeś je, bo w końcu można sobie gdzieś popisać na ten temat w szerszy niż dotychczas sposób. Mam nadzieję, że forum będzie się prężnie rozwijało i doczeka się nowych userów.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

http://www.interactionstudios.com/ci5/beta.php
Pod tym linkiem można się zgłosić, "wybory" w październiku.
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ