Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Helooł.
Sygnatury robię. Takie, jak np. widzicie w moim podpisie. Co kto sobie zażyczy. Cena - krem nivea i turkusowy sweter Przyjmuję też umiarkowanie prześmierdłe.
Zgłaszać się tu.
Pozdrawiam, Johanna. Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
Mniam. Uuups, to znaczy... wydało się.
Nieważne. Fajnie że Ci się podoba. Wstawisz do podpisu?
Michał, spójrz na swój podpis: "najbardziej na forum..." ^^)
Pozdrawiam, Johanna. Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.