Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Dla mnie święta to nie prezenty i najbardziej chciałbym spędzić je w miłym miejscu, z rodziną i odczuwając całą świąteczą atmosfere Jednak znając moich bliskich napewno zostane uraczony jakimiś prezentami (może nowym Reksiem? )
Możliwe , że zamiast PSP dostane RiMS Nie wiem . Bo chcę jedno i drugie
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Ja chciałabym spędzić święta w zgodzie, radości, z całą rodziną (jak co roku )
Nie zależy mi na prezentach. Ale jak znam życie to dostanę pewnie kasę i jakieś ciuchy. Albo wycieczkę do Francji Sama już nie wiem.
Ja chciałbym dostać notebooka albo którąś z części Reksia
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Ja nie wiem jak dzisiaj bogaci są ci ludzie tutaj w Polsce... Notebook? PSP?
Ja zawsze dostawałem za około 200zł (Siostra szczerze 2 razy więcej), i mi to wystarczało. W tą gwiazdkę dostanę grę Mario & Luigi: Bowser Inside Story na Ds'a, może jeszcze zastanowię się nad nowym Mikołajkiem. Gdyby nie wielkie opóźnienie dystrybutora, to bym dostał Odlot na DVD.